1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Ambulancezorg

 

Ambulancezorg Gelderland-Midden biedt acute zorgverlening en besteld ambulancevervoer. Wij werken nauw samen met ketenpartners, zoals brandweer, politie, ziekenhuizen, huisartsen en verloskundigen. Hieronder staan onze (nieuws)updates. Benieuwd naar meer? Klik op ons logo voor een niet-alledaags kijkje achter de schermen. Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle ins en outs.

 

Facebook Ambulancezorg Gelderland-Midden  Facebook Ambulancezorg Gelderland-Midden

 

 

Een negen voor ambulancezorg

Patiënten zeer tevreden over ambulanezorg

11/05/2017 - Patiënten aan wie ambulancezorg is verleend, waarderen deze zorg gemiddeld met maar liefst een 9. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van onderzoeksinstituut NIVEL.

 

 

Collegiale ondersteuning

Collegiale ondersteuning

13/04/2017 - Soms is de impact van een incident zo heftig dat onze zorgprofessionals erover willen napraten. Het Team Collegiale Opvang staat dan voor ze klaar. Lees over de waarde van collegiale ondersteuning.

 

 

Ambulanceverpleegkundige Ronald

Het zal je baan maar wezen

28/02/2017 - Lees het persoonlijke verhaal van onze collega Ronald. Hij werd voor het consumentenlifestylemagazine RADAR+ geïnterviewd over zijn werk als ambulanceverpleegkundige bij ons.

 

 

Motorlance 

Met passie veilig op tijd

02/02/2017 - Onze motorlanceverpleegkundigen komen heel wat uitdagingen tegen als ze rijden met zwaailicht en sirene rijdt. Door een speciale opleiding gaan ze goed voorbereid op pad.

 

 

ambu2_179

Een toontje hoger of lager
19/01/2017 - De meldkamercentralist gebruikt een zogenaamde statusladder als foefje om van de melder levensreddende antwoorden te krijgen. In het gesprek kiest hij soms bewust een toontje hoger of lager.

   

Ambulance bij buikklachten... Huh, hoe kan dat?

Ambulance bij buikklachten... Huh, hoe kan dat?

01/12/2016 - Als je de huisarts belt vanwege buikklachten, verwacht je niet direct dat er een ambulance bij je langskomt. Toch gebeurt dit soms wel. Lees deze belervaring maar eens.

 

 

Een ambulance vol verhalen

Een ambulance vol verhalen

27/10/2016 - "Je komt veel ellende tegen, ook bij jonge mensen. Dit maakt dat ik mij meer bewust ben van de waarde van het leven." Een kijkje achter de schermen bij onze collega's Lisette en Henk van de zorgambulance.

 

 

Wij staan er niet alleen voor

Wij staan er niet alleen voor

30/08/2016 - Wij staan er niet alleen voor bij een inzet. Weet jij wie ons allemaal helpen? En hoe en wanneer zij dat doen? Ontdek de partners op wie wij kunnen rekenen (en onze burgers dus ook).

 

 

Het creatieve brein van een ambulanceteam

Het creatieve brein van een ambulanceteam

26/08/2016 - Helaas kan niet elke patiënt de ambulance in lopen. Patiënten zijn te ziek of minder mobiel. Van het ambulanceteam wordt soms veel creativiteit gevraagd om de patiënt in de ambulance te krijgen.

 

 

Hart4ALL

Hart4ALL: contact burgerhulpverlener en patiënt

01/07/2016 - Wij werken met Hart4ALL. Dit is een initiatief waarbij burgerhulpverleners de kans krijgen om in contact te komen met de patiënt of nabestaanden na een reanimatie of zeer ernstig ongeval.

 

 

Mensen van de ambulance

Lancering campagne 'Mensen van de ambulance'

18/03/2014 - 'Mensen van de ambulance' is gelanceerd door minister Schippers. Zij draagt de sector een warm hart toe: "Ik juich het toe dat jullie zelf naar voren treden en vertellen over het belangrijke werk. Jullie kennen de praktijk immers als geen ander."

   

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.