1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

GGD terug op Eusebiusbuitensingel

Verhuizen Donderdag 29 juni is de GGD Gelderland-Midden weer te bereiken op de Eusebiusbuitensingel 43 in Arnhem. De afgelopen 5 maanden in het pand opgeknapt en gemoderniseerd.

21 juni 2017vggm

Lees verder


Naar de World Pride? Laat je vaccineren!

Van 23 juni tot en met 2 juli 2017 vindt in Madrid (Spanje) de World Pride plaats. Ga je daarheen? Laat je dan vaccineren tegen het hepatitis A-virus. De hepatitis A-uitbraak in Europa bij mannen die seks hebben met mannen (MSM) is namelijk nog steeds gaande. Spanje is één van de meest getroffen landen.

29 mei 2017ggd

Lees verder


Gelderland-Midden net zo gezond als rest van Nederland

De meerderheid van de mensen in Gelderland-Midden vindt de eigen gezondheid goed tot zeer goed. Dit blijkt uit de gezamenlijke gezondheidsmonitor 2016 van alle GGD’en, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Bijna een half miljoen Nederlanders van 19 jaar en ouder deden mee aan het vragenlijstonderzoek.

23 mei 2017ggd

Lees verder


Mazelenuitbraak in Europa

Er zijn op dit moment mazelenuitbraken in verschillende Europese landen. Het gaat dan voornamelijk om: Roemenië, Italië, Duitsland en België. Maar er zijn ook gevallen gemeld uit Hongarije, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Zweden.

15 mei 2017

Lees verder


GGD geeft cursus 'Opvoeden van een meerling'

Op donderdag 1 juni 2017 start GGD Gelderland-Midden een gratis cursus 'Opvoeden van een meerling'. Deze cursus van vier bijeenkomsten, alle donderdagen in juni, is bedoeld voor ouders van een meerling tussen anderhalf en vier jaar.

11 mei 2017ggd

Lees verder


Patiënten zeer tevreden over ambulancezorg

ambulancePatiënten aan wie ambulancezorg is verleend waarderen deze zorg gemiddeld met een 9. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van onderzoeksinstituut NIVEL. Aan het onderzoek deden 4.383 patiënten mee die spoedeisende ambulancezorg nodig hadden en 2.214 patiënten die gebruik hebben gemaakt van planbare ambulancezorg.

11 mei 2017

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.