1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Tijdelijke verhuizing GGD

verhuizenWe verhuizen eind januari tijdelijk naar de Rietgrachtstraat 49,6828 KB Arnhem. Het pand aan de Eusebiusbuitensingel wordt de komende maanden verbouwd. Op het tijdelijke adres kunt u vanaf 26 januari terecht.

3 januari 2017ggd

Lees verder


Vakantiebeurs 2017: gezond op reis

Vakantiebeurs 2017: GGDreistmeeDromen over vakantie, dat is toch genieten! Gezond, veilig en bewust reizen maakt (thuiskomen van) de reis nog fijner. Daarom staat de GGD samen met het ministerie van Buitenlandse Zaken en de Douane tijdens de Vakantiebeurs 2017 op het NLreist-plein.

28 december 2016ggd

Lees verder


Sporten op rubbergranulaat is veilig

Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) heeft aanvullend onderzoek gedaan om duidelijkheid te krijgen of er daadwerkelijk gezondheidsrisico’s zijn. Op basis van dit onderzoek concludeert het RIVM dat het verantwoord is om te sporten op de kunstgrasvoetbalvelden. De GGD onderschrijft deze conclusie en adviseert kinderen en ouders om vooral te blijven sporten.

20 december 2016ggd

Lees verder


Vroege griepepidemie in Nederland

Het is weer tijd voor de jaarlijkse griepprik. Geef griep geen kans! Help mee met het voorkomen van griep in uw woon- en/of werkomgeving. Dit kan door u te laten vaccineren tegen de griep.

16 december 2016ggd

Lees verder


Nominatie 'Eenvoudig Beter Trofee'

WoonomgevingEen gezonde leefomgeving is voor iedereen belangrijk. Maar hoe bepaal je of een wijk of buurt gezond is? En waar liggen kansen om te verbeteren? Met dit vraagstuk zijn de Gelderse GGD’en en RoyalHaskoning DHV in opdracht van de provincie aan de slag gegaan.

29 november 2016ggd

Lees verder


Vogelgriep in het nieuws

De afgelopen week is vogelgriep (ook wel aviaire influenza genoemd) veel in het nieuws geweest. Nadat er vogelgriep type H5N8 is vastgesteld onder wilde watervogels, heeft de overheid pluimveehouders verplicht hun pluimvee binnen te houden (ophokplicht).

17 november 2016ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.