1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Nationaal hitteplan geactiveerd

Nationaal Hitteplan geactiveerdDe komende dagen zal de temperatuur in Gelderland flink oplopen. De voorspelling is dat het tot zondag erg warm wordt, met temperaturen rond en boven de 30 °C. Het Nationaal Hitteplan is in heel Nederland ingegaan.

23 augustus 2016ggd

Lees verder


Informatie over zikavirus

Aedes-mugHet RIVM heeft vandaag de informatie over het Zikavirus bijgewerkt met landen waar het Zikavirus nu voorkomt en met extra vraag & antwoorden over reizen naar Thailand. Deze informatie staat op de site van het RIVM.

5 augustus 2016ggd

Lees verder


Onderzoek ambulancezorg

Onderzoek ambulancezorCliënten die in de maanden augustus of september ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in oktober worden gevraagd deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

21 juli 2016ambulance

Lees verder


'De chauffeur als roofdier'

Opleiding ambulancechauffeursAls elke seconde telt, kan snelheid voor een patiënt die op een ambulance wacht van levensbelang zijn. Een goede training van ambulancechauffeurs is dus van cruciaal belang.

12 juli 2016ambulance

Lees verder


Veehouderijen en gezondheid

Onderzoek van het RIVM bevestigt, dat er een verband is tussen het wonen in de omgeving van veehouderijen en gezondheid.

7 juli 2016

Lees verder


Winnaars kleurplatenduel bekend

De winnaars van het kleurplatenduel zijn bekend! Uit de vele inzendingen zijn de kleurplaten van Charlotte Hupkes en de Isabella de Jong na lang juryberaad verkozen tot de twee allermooiste.

22 juni 2016brandweer

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.