1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Vragen over Fipronil in eieren

Heeft u vragen over Fipronil in eieren? Bekijk hier meer informatie.

3 augustus 2017ggd

Lees verder


Vaccineren tegen kinkhoest

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport neemt hopelijk dit jaar een besluit hoe en of er een maternale kinkhoestvaccinatie landelijk gaat worden ingevoerd. Tot die tijd kunnen moeders zich via onze reizigersafdeling laten vaccineren.

12 juli 2017ggd

Lees verder


Nieuwe directeuren benoemd

Pierik en Slofstra Vandaag, 28 juni 2017, heeft het Dagelijks Bestuur van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden twee nieuwe directeuren benoemd. Per 1 november 2017 wordt Anton Slofstra aangesteld als Directeur Brandweer. Jan Pierik zal per die datum de functie van Directeur Publieke Gezondheid/Regionale Ambulancevoorziening vervullen.

28 juni 2017vggm

Lees verder


Naar de World Pride? Laat je vaccineren!

Van 23 juni tot en met 2 juli 2017 vindt in Madrid (Spanje) de World Pride plaats. Ga je daarheen? Laat je dan vaccineren tegen het hepatitis A-virus. De hepatitis A-uitbraak in Europa bij mannen die seks hebben met mannen (MSM) is namelijk nog steeds gaande. Spanje is één van de meest getroffen landen.

29 mei 2017ggd

Lees verder


Gelderland-Midden net zo gezond als rest van Nederland

De meerderheid van de mensen in Gelderland-Midden vindt de eigen gezondheid goed tot zeer goed. Dit blijkt uit de gezamenlijke gezondheidsmonitor 2016 van alle GGD’en, het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Bijna een half miljoen Nederlanders van 19 jaar en ouder deden mee aan het vragenlijstonderzoek.

23 mei 2017ggd

Lees verder


Mazelenuitbraak in Europa

Er zijn op dit moment mazelenuitbraken in verschillende Europese landen. Het gaat dan voornamelijk om: Roemenië, Italië, Duitsland en België. Maar er zijn ook gevallen gemeld uit Hongarije, Oostenrijk, Spanje, Frankrijk en Zweden.

15 mei 2017

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.