1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Waterstoring opgelost en kookadvies ingetrokken

Het water uit de kraan is vanavond al uitgebreid getest en veilig bevonden. Het kookadvies van Vitens is bij deze ingetrokken. U kunt het water uit de kraan gewoon drinken zonder te koken. De situatie is stabiel, de drinkvoorziening is weer als vanouds. De hulpdiensten van de Veiligheidsregio Gelderland Midden hebben hun activiteiten beëindigd en overgedragen naar Vitens.

20 februari 2017vggm

Lees verder


Gelderse Gezondheidswijzer in de race voor prijs

Onze Gelderse Gezondheidswijzer geeft snel een overzicht van alle gezondheidsaspecten van een buurt of wijk. Nieuw, en meteen genomineerd voor een prijs!

17 februari 2017ggd

Lees verder


Sporten op velden met rubbergranulaat, is veilig.

GGD advies blijft dat sport op velden met rubbergranulaat veilig en verantwoord is. GGD GHOR Nederland en de GGD'en geven aan dat er naar aanleiding van de uitzending van Zembla van 15 februari over rubbergranulaat geen aanleiding is om het eerder gegeven gezondheidsadvies bij te stellen.

17 februari 2017ggd

Lees verder


Opvoedcursus voor ouders van pubers

GGD Gelderland-Midden start weer met een cursus voor ouders van pubers van 12 tot en met 16 jaar. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en wordt gegeven door 2 jeugdverpleegkundigen.

10 februari 2017ggd

Lees verder


Kleurpoeders bij evenementen

Kleurpoeders bij evenementenHet RIVM raadt het gebruik van kleurenpoeders tijdens evenementen zoals Color Runs 'vanuit gezondheidskundig oogpunt' af.

10 februari 2017ggd

Lees verder


Koolmonoxide levensgevaarlijk

De laatste periode zijn er opvallend veel meldingen van (bijna-)ongevallen met koolmonoxidevergiftiging. Zo’n vergiftiging kan iedereen overkomen. Toch is minder bekend dat bijna de helft van de ongevallen plaatsvindt met een moderne cv-installatie.

31 januari 2017vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.