1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

GGD lanceert nieuwe reis-app

GGD reist mee'GGD reist mee' is een nieuwe app die u kunt downloaden. Het is een gratis app en is geschikt voor zowel iOS als Android. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen.

17 juni 2016ggd

Lees verder


Reizigersadvies Olympische Spelen

Olympische SpelenBezoekers van de Olympische Spelen lopen vooral risico op gastro-enteritiden en vector overdraagbare aandoeningen, zoals dengue, chikungunya en een infectie met het zikavirus (ZIKV).

15 juni 2016ggd

Lees verder


Kleur en win voor jouw klas

Brandweer Arnhem houdt open huis op zaterdag 4 juni tussen 11.00 en 16.00 uur. Voor basisschoolleerlingen is een kleurplatenduel in het leven geroepen. Doe mee en win een toffe prijs voor jouw klas!

2 juni 2016brandweer

Lees verder


Informatie over zikavirus

Aedes-mugSinds mei 2015 is er een zikavirusuitbraak in Zuid- en Midden-Amerika. Later dat jaar ontstonden voor het eerst vermoedens dat een infectie met het zikavirus tijdens de zwangerschap kon leiden tot afwijkingen bij het ongeboren kind.

18 mei 2016ggd

Lees verder


Luchtkwaliteit RijnWaalpad iets beter dan op fietsroute via Elst

fietsers in de stadDe luchtkwaliteit op het RijnWaalpad is iets beter dan op de oude fietsroute van Arnhem naar Nijmegen via Elst. Samen met de omgevingsdienst Regio Arnhem onderzochten wij met een meetfiets hoeveel vervuilende deeltjes in de lucht zitten en ingeademd worden.

13 april 2016ggd

Lees verder


Een teek? Pak ‘m beet!

teek op bladVan 15 tot en met 21 april is het weer landelijke Week van de Teek. Een tekenbeet is meestal onschuldig maar kán u ziek maken als de teek lang vastgebeten in uw huid zit. Er zijn eenvoudige maatregelen om dat te voorkomen.

13 april 2016ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.