1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Onderzoek ambulancezorg

Onderzoek ambulancezorCliënten die in de maanden augustus of september ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in oktober worden gevraagd deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

21 juli 2016ambulance

Lees verder


Ziekte van Weil

Sinds vrijdag 8 juli is er een waarschuwing voor de ziekte van Weil bij zwemmen en vissen in de Kolken van Haalderen. Aanleiding hiervoor is één melding van de ziekte van Weil, die bij GGD Gelderland-Midden is binnen gekomen.

13 juli 2016ggd

Lees verder


'De chauffeur als roofdier'

Opleiding ambulancechauffeursAls elke seconde telt, kan snelheid voor een patiënt die op een ambulance wacht van levensbelang zijn. Een goede training van ambulancechauffeurs is dus van cruciaal belang.

12 juli 2016ambulance

Lees verder


Veehouderijen en gezondheid

Onderzoek van het RIVM bevestigt, dat er een verband is tussen het wonen in de omgeving van veehouderijen en gezondheid.

7 juli 2016

Lees verder


Winnaars kleurplatenduel bekend

De winnaars van het kleurplatenduel zijn bekend! Uit de vele inzendingen zijn de kleurplaten van Charlotte Hupkes en de Isabella de Jong na lang juryberaad verkozen tot de twee allermooiste.

22 juni 2016brandweer

Lees verder


GGD lanceert nieuwe reis-app

GGD reist mee'GGD reist mee' is een nieuwe app die u kunt downloaden. Het is een gratis app en is geschikt voor zowel iOS als Android. De app is bedoeld voor reizigers naar (sub)tropische bestemmingen.

17 juni 2016ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.