1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Nieuwe directeuren

Slofstra en Pierik Vandaag, 1 december, is Anton Slofstra in functie als Directeur Brandweer en is Jan Pierik in functie als Directeur Publieke Gezondheid/Ambulancezorg bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.

1 december 2017vggm

Lees verder


Jeugdarts Janine Bezem promoveert

Janine BezemMet een nieuwe werkwijze kan de jeugdgezondheidszorg beter én efficiënter. Dat stelt jeugdarts Janine Bezem van GGD Gelderland-Midden, Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) en TNO.

28 november 2017

Lees verder


Geef griep geen kans

Griep dokterdokter.nlHet is weer tijd voor de jaarlijkse griepprik. Geef griep geen kans! Help mee met het voorkomen van griep in uw woon- en/of werkomgeving. Dit kan door u te laten vaccineren tegen de griep.

2 november 2017ggd

Lees verder


Consultatiebureau Nijkerk naar GGD

ConsultatiebureauMet ingang van 1 oktober 2017 heeft Icare JGZ de zorg voor de 0 tot 4-jarigen in de gemeente Nijkerk overgedragen aan de GGD Gelderland-Midden.

2 oktober 2017ggd

Lees verder


Gezondheidsonderzoek 0-12 jarigen

Ruim 25.000 ouders/verzorgers met een kind tussen 0-12 jaar hebben een brief van GGD Gelderland-Midden ontvangen. In deze brief worden ze uitgenodigd om een digitale vragenlijst in te vullen over de gezondheid, opvoeding en het welzijn van hun kind.

28 september 2017ggd

Lees verder


Reisadvies getroffen Caribisch gebied

Cuba (foto: Francine Molenaar) Orkaan Irma heeft grote schade aangericht op verschillende bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied. Voor het officiële reisadvies voor de getroffen gebieden: zie de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken. Adviezen voor degenen die er naar toegaan.

25 september 2017vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.