1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

GGD in Ede is verhuisd

Jeugdgezondheidszorg GGD Gelderland-Midden is verhuisd. De afspraken vanaf 25 augustus zijn op onze nieuwe locatie in medisch centrum De Veluwse Poort in Ede, Eikenlaan 13-20 (2de etage).

24 augustus 2015ggd

Lees verder


Cursus 'Eerste hulp bij kinderongevallen’

kinderongevallenOndanks alle aandacht voor ongevallenpreventie vormen kinderen onder de vijf jaar nog steeds de grootste risicogroep bij ongelukken in en rond het huis. Jaarlijks komen daardoor ruim 50.000 kleine kinderen terecht in het ziekenhuis. Voor ouders en verzorgers van kinderen organiseert GGD Gelderland-Midden daarom de cursus ‘Eerste hulp bij kinderongevallen’.

21 augustus 2015ggd

Lees verder


ZWEMVERBOD IN RECREATIEPLAS SLIJK EWIJK

Bruine ratDe provincie heeft een zwemverbod ingesteld voor de recreatieplassen Strandpark Slijk-Ewijk en Watergoed. Aanleiding is een vierde melding van de ziekte van Weil, die bij GGD Gelderland-Midden is binnen gekomen. De ziekte is vastgesteld bij een persoon die in de recreatieplas heeft gezwommen nadat de waarschuwingen van kracht waren. Zwemmen in de recreatieplas Slijk Ewijk is met ingang van heden niet meer toegestaan totdat het zwemverbod wordt opgeheven. Op 24 juli 2015 was er door de provincie een waarschuwing ingesteld.

15 augustus 2015ggd

Lees verder


Tackle de teek

Ga je wandelen? Laat je dan niet pakken door de teek! Het tekenseizoen is namelijk in volle gang. De meeste mensen worden gebeten door een teek in de periode van maart t/m oktober. Een op de vijf teken is besmet met de lymebacterie.

24 juli 2015

Lees verder


Patiënt geen Ebola

De patiënt uit Wageningen die werd onderzocht vanwege een verdenking op ebola, heeft geen ebola

18 juli 2015vggm

Lees verder


Onderzoek ebola-verdenking

Afgelopen nacht is een van ebola verdachte patiënt van Wageningen naar het Radboudumc te Nijmegen vervoerd. Hier wordt de patiënt volgens protocol onderzocht.

17 juli 2015ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.