1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Gezondheidsrisico’s kunstgrasvelden

Op dit moment is er veel aandacht in de media over de gezondheidsrisico’s van kunstgrasvelden. Wij begrijpen de onrust die is ontstaan naar aanleiding van de uitzending van Zembla over de veiligheid van het sporten op kunstgrasvelden.

7 oktober 2016ggd

Lees verder


Groot gezondheidsonderzoek van start

GGD Gelderland-Midden doet dit najaar een groot onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van volwassenen (vanaf 19 jaar) en ouderen, ook wel de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2016 genoemd. Inwoners van Gelderland-Midden kunnen rond 16 september een uitnodiging voor de Gezondheidsmonitor ontvangen. Niet iedereen ontvangt deze vragenlijst; een computer selecteert steekproefsgewijs 34.000 personen. Inwoners die niet geselecteerd zijn, kunnen niet aan dit onderzoek deelnemen.

9 september 2016ggd

Lees verder


Onderzoek ambulancezorg

Onderzoek ambulancezorCliënten die in de maanden augustus of september ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in oktober worden gevraagd deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

21 juli 2016ambulance

Lees verder


'De chauffeur als roofdier'

Opleiding ambulancechauffeursAls elke seconde telt, kan snelheid voor een patiënt die op een ambulance wacht van levensbelang zijn. Een goede training van ambulancechauffeurs is dus van cruciaal belang.

12 juli 2016ambulance

Lees verder


Veehouderijen en gezondheid

Onderzoek van het RIVM bevestigt, dat er een verband is tussen het wonen in de omgeving van veehouderijen en gezondheid.

7 juli 2016

Lees verder


Winnaars kleurplatenduel bekend

De winnaars van het kleurplatenduel zijn bekend! Uit de vele inzendingen zijn de kleurplaten van Charlotte Hupkes en de Isabella de Jong na lang juryberaad verkozen tot de twee allermooiste.

22 juni 2016brandweer

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.