1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Mogelijk ziekte van Weil in recreatieplassen Strandpark Slijk-Ewijk

Bruine ratDoor GGD Gelderland-Zuid is melding gedaan van één persoon met ziekte van Weil, nadat hij heeft gezwommen in de recreatieplassen Strandpark Slijk-Ewijk en watergoed te Overbetuwe.

27 juli 2015ggd

Lees verder


Tackle de teek

Ga je wandelen? Laat je dan niet pakken door de teek! Het tekenseizoen is namelijk in volle gang. De meeste mensen worden gebeten door een teek in de periode van maart t/m oktober. Een op de vijf teken is besmet met de lymebacterie.

24 juli 2015

Lees verder


Patiënt geen Ebola

De patiënt uit Wageningen die werd onderzocht vanwege een verdenking op ebola, heeft geen ebola

18 juli 2015vggm

Lees verder


Onderzoek ebola-verdenking

Afgelopen nacht is een van ebola verdachte patiënt van Wageningen naar het Radboudumc te Nijmegen vervoerd. Hier wordt de patiënt volgens protocol onderzocht.

17 juli 2015ggd

Lees verder


Besluit risico zware ongevallen

Op 8 juli 2015 is het Besluit risico zware ongevallen 2015 van kracht geworden. Het Besluit risico zware ongevallen is een gevolg van de SEVESO III-richtlijn. De regeling die hoort bij Brzo2015 wordt naar verwachting in september van dit jaar vastgesteld.

10 juli 2015brandweer

Lees verder


Beperkt vaccin buiktyphus

vaccineren voor reizenHet buiktyfusvaccin is tijdelijk niet leverbaar, dat heeft de fabrikant van het vaccin ons laten weten. De verwachting is dat deze situatie enkele maanden zal duren.

9 juli 2015ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.