1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Landelijk informatiepunt ebola

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft besloten een landelijk informatiepunt beschikbaar te stellen waar het publiek algemene vragen kan stellen over ebola.

20 oktober 2014vggm

Lees verder


Ebolavirus in West-Afrika

De ebolavirusuitbraak in West-Afrika duurt voort. De ebolavirusuitbraak in West-Afrika, die in maart 2014 in Guinee begon, is nu ook in Liberia en Sierra Leone geconstateerd. In dit artikel staat meer informatie over de besmettingswijze, behandeling en het risico voor de reiziger.

16 oktober 2014ggd

Lees verder


Evaluatie natuurbrand in het Nationale Park de Hoge Veluwe

De bestrijding van de zeer grote natuurbrand in het Nationale Park De Hoge Veluwe op 20 april 2014 is geslaagd door de enorme inzet van de brandweer uit meerdere regio’s, de blushelikopters van Defensie en de samenwerking tussen de hulpdiensten en het Park De Hoge Veluwe.

9 oktober 2014brandweer

Lees verder


Gratis CO2-meters voor scholen

De GGD start met het uitreiken van de gratis CO2-meters op basisscholen. Ongeveer een derde van de basisscholen die recht hebben op een gratis CO2-meter heeft een aanvraag ingediend. De CO2-meter is een handig instrument om de ventilatie in het klaslokaal te controleren en te verbeteren. Dan is de lucht in het lokaal frisser en dat komt het leren ten goede. Basisscholen die zich nog niet hebben aangemeld, maar toch graag een CO2-meter ontvangen, mogen zich tot het einde van dit jaar aanmelden via school@ggdghor.nl.

6 oktober 2014ggd

Lees verder


Rekenkamer checkt schoolpanden

Een goede schoolgebouw is belangrijk voor goed onderwijs. Leraren, leerlingen en ouders van schoolgaande kinderen mogen hun mening geven over hun schoolgebouw. De Algemene Rekenkamer hoopt zo meer inzicht te krijgen in de kwaliteit van de schoolgebouwen.

3 oktober 2014ggd

Lees verder


Realistische brandweeroefeningen Cluster Midden

In Cluster Midden van Brandweer Gelderland-Midden wordt vrijdag 3 oktober begonnen met een hele serie realistische oefeningen. De oefeningen zijn monodisciplinair: de brandweer is de initiator en heeft in samenwerking met de RAV de deze oefeningen georganiseerd. Alle oefeningen spelen zich af in Arnhem.

2 oktober 2014brandweer

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.