1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Informatie over zika-virus

Aedes-mugHet zika-virus is een virus dat wordt overgedragen door de steek van de Aedes-mug. Dit is dezelfde mug die ook knokkelkoorts en chikungunya kunnen overdragen.

27 januari 2016ggd

Lees verder


GGD onderzoekt bezoek soa-test

Soa senseMomenteel onderzoeken wij samen met de andere GGD-en in Gelderland en Overijssel wat de reden is of redenen zijn dat mensen een soa-test doen bij de GGD.

26 januari 2016ggd

Lees verder


GGD AppStore gelanceerd

De GGD AppStore is officieel een feit. In deze Appstore staan allerlei soorten gezondheidsapps, die beoordeeld zijn aan de hand van diverse criteria. Die zijn gebaseerd op de uitgangspunten van positieve gezondheid.

25 januari 2016ggd

Lees verder


JGZ West-Veluwe onder één dak

ConsultatiebureauMet ingang van 1 januari 2016 heeft Icare Jeugdgezondheidszorg (JGZ) de zorg voor de 0 tot 4-jarigen in de gemeenten Wageningen, Ede, Barneveld en Scherpenzeel overgedragen aan de GGD van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.

23 december 2015ggd

Lees verder


Afwijkende sluitingstijden

Voor donderdag 24 en donderdag 31 december 2015 gelden afwijkende sluitingstijden aan de Eusebiusbuitensingel 43.

15 december 2015vggm

Lees verder


Koolmonoxidevergiftiging, een onderschat en onbegrepen probleem!

Ieder jaar vallen er slachtoffers door koolmonoxide (CO). Koolmonoxide is een gas dat u niet kunt zien of ruiken, maar dat wel giftig is. De ernst van een koolmonoxidevergiftiging varieert van onbegrepen gezondheidsklachten tot een bezoek aan de Eerste Hulp en overlijden

27 november 2015ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.