1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Luchtkwaliteit in 'Ik heb last-app'

In Nederland weten we steeds beter wat de gevolgen zijn van luchtverontreiniging. Er hangt veel in de lucht waar je ‘last’ van kunt ervaren.

9 november 2015ggd

Lees verder


Fiets meet luchtkwaliteit op RijnWaalpad

Speciale fiets meet luchtkwaliteit RijnWaalpadSamen met de provincie Gelderland en de Omgevingsdienst Regio Arnhem onderzoekt GGD Gelderland-Midden de luchtkwaliteit op het RijnWaalpad, de snelfietsroute tussen Arnhem en Nijmegen.

22 oktober 2015ggd

Lees verder


Schoonmaakmiddel of speelgoed?

Jaarlijks gebeuren er duizenden ongelukken met huishoudchemicaliën. Kinderen tussen de 0 en 4 jaar lopen het grootste risico. De oorzaak? Kinderen zien het gevaar niet en vinden de producten interessant.

13 oktober 2015ggd

Lees verder


Doe mee met Stoptober

Sinds 2012 staat de maand oktober in het teken van het stoppen met roken: Stoptober. Het doel van deze campagne (dat is overgewaaid uit Engeland) is om rokers gedurende 28 dagen te laten ervaren hoe een leven is zonder sigaretten.

11 september 2015ggd

Lees verder


Aankondiging tevredenheidsonderzoek 112-bellers

De komende weken wordt landelijk een tevredenheidsonderzoek gehouden onder de bellers van het alarmnummer 112. Belt u deze weken met het alarmnummer dan kunt u gebeld worden over dit gesprek.

4 september 2015

Lees verder


Chloortransport Betuweroute

BetuwerouteAkzoNobel Industrial Chemicals BV (AkzoNobel) gaat begin september chloor vervoeren naar haar productielocatie in de Botlek. Binnen de provincie Gelderland gaan de transporten over de Betuweroute.

1 september 2015vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.