1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Wat doe jij bij zwaailicht en sirene?

Ojee, een sirene! Help, een zwaailicht! Vaak weten automobilisten niet goed wat ze moeten doen als er hulpdiensten aankomen. Oost-Nederland is daarom afgelopen donderdag gestart met een campagne. De kernboodschap van de campagne is 'Blijf kalm en reageer rustig'.

6 maart 2015vggm

Lees verder


'Luis in je haar, kammen maar!'

Luizen in je haar? Kammen maar!Op woensdag 4 maart vindt de Landelijke Luizendag plaats. Deze dag is bedoeld om te voorkomen dat hoofdluis een hardnekkig probleem wordt. De juiste aanpak tegen de bestrijding van hoofdluis is: 'Luis in je haar, kammen maar!'

4 maart 2015ggd

Lees verder


Oorzaak brand Zevenaar waarschijnlijk technisch mankement

Op 17 februari woedde er een grote brand aan de Kostschoollaan in Zevenaar. Het team Brandonderzoek van Gelderland-Midden deed de afgelopen dagen onderzoek naar de oorzaak van en het brandverloop bij deze brand. Het onderzoek wijst uit dat waarschijnlijk een technisch mankement oorzaak was van de brand.

2 maart 2015brandweer

Lees verder


Check je persoonlijke gezondheid

Doe je persoonlijke gezondheidscheckDe Persoonlijke Gezondheidscheck (PGC) is op dinsdag 24 februari gelanceerd voor alle Nederlanders. Wil je inzicht krijgen in hoe het met jouw gezondheid is gesteld? Doe de check!

24 februari 2015ggd

Lees verder


Hinder door trillingen van treinen

Bijna 270 duizend Nederlanders die binnen 300 meter afstand van het spoor wonen ondervinden ernstige hinder van de trillingen die treinen veroorzaken. Zij klagen over gevoelens van irritatie, boosheid en onbehagen. ’s Nachts kan deze hinder zich uiten in verstoring van de slaap. Verreweg de meeste hinder en slaapverstoring wordt veroorzaakt door trillingen van goederentreinen.

24 februari 2015ggd

Lees verder


Nieuwe pand ambulance Gelderland-Midden locatie Arnhem officieel geopend

Vrijdagmiddag 30 januari heeft de voorzitter van het bestuur VGGM, Herman Kaiser, de ambulancelocatie op IJsseloord II officieel geopend.

17 februari 2015

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.