1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Nominatie 'Eenvoudig Beter Trofee'

WoonomgevingEen gezonde leefomgeving is voor iedereen belangrijk. Maar hoe bepaal je of een wijk of buurt gezond is? En waar liggen kansen om te verbeteren? Met dit vraagstuk zijn de Gelderse GGD’en en RoyalHaskoning DHV in opdracht van de provincie aan de slag gegaan.

29 november 2016ggd

Lees verder


Vogelgriep in het nieuws

De afgelopen week is vogelgriep (ook wel aviaire influenza genoemd) veel in het nieuws geweest. Nadat er vogelgriep type H5N8 is vastgesteld onder wilde watervogels, heeft de overheid pluimveehouders verplicht hun pluimvee binnen te houden (ophokplicht).

17 november 2016ggd

Lees verder


Geef griep geen kans

Het is weer tijd voor de jaarlijkse griepprik. Geef griep geen kans! Help mee met het voorkomen van griep in uw woon- en/of werkomgeving. Dit kan door u te laten vaccineren tegen de griep.

9 november 2016ggd

Lees verder


Gezondheidsrisico’s kunstgrasvelden

Op dit moment is er veel aandacht in de media over de gezondheidsrisico’s van kunstgrasvelden. Wij begrijpen de onrust die is ontstaan naar aanleiding van de uitzending van Zembla over de veiligheid van het sporten op kunstgrasvelden.

7 oktober 2016ggd

Lees verder


Groot gezondheidsonderzoek van start

GGD Gelderland-Midden doet dit najaar een groot onderzoek naar de gezondheid en leefstijl van volwassenen (vanaf 19 jaar) en ouderen, ook wel de Gezondheidsmonitor Volwassenen en Ouderen 2016 genoemd. Inwoners van Gelderland-Midden kunnen rond 16 september een uitnodiging voor de Gezondheidsmonitor ontvangen. Niet iedereen ontvangt deze vragenlijst; een computer selecteert steekproefsgewijs 34.000 personen. Inwoners die niet geselecteerd zijn, kunnen niet aan dit onderzoek deelnemen.

9 september 2016ggd

Lees verder


Onderzoek ambulancezorg

Onderzoek ambulancezorCliënten die in de maanden augustus of september ambulancezorg hebben ontvangen, kunnen in oktober worden gevraagd deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

21 juli 2016ambulance

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.