1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Veiligheid injectienaalden Terumo

Op 23 maart 2015 besteedde het televisieprogramma EenVandaag aandacht aan de veiligheid van injectienaalden. Het gaat over injectienaalden van het merk Terumo die onder andere meegeleverd worden in de verpakking van het BMR- en het hepatitis B-vaccin.

24 maart 2015ggd

Lees verder


Milde variant vogelgriep in Barneveld

Op een pluimveebedrijf in Barneveld is donderdag 12 maart vogelgriep (aviaire influenza) aangetoond. Het gaat om de H7N7-variant, een milde (laagpathogene) variant van het vogelgriepvirus. Omdat een milde variant kan muteren in een ernstige (hoogpathogene) variant, is het bedrijf na vaststelling zo snel mogelijk geruimd.

13 maart 2015

Lees verder


Week van de Liefde quizzen

quiz liefde en relatiesGGD heeft Week van de Liefde-quizzen gemaakt in Kahoot. Kahoot is een online quiz waar iedere jongere, alleen of in groepjes, aan kan meedoen. Onder andere met hun smartphone nemen jongeren nu al fanatiek deel aan de educatieve quizzen. Wat is er nou leuker dan je kennis testen over het spannende onderwerp liefde en relaties?

9 maart 2015ggd

Lees verder


Wat doe jij bij zwaailicht en sirene?

Ojee, een sirene! Help, een zwaailicht! Vaak weten automobilisten niet goed wat ze moeten doen als er hulpdiensten aankomen. Oost-Nederland is daarom afgelopen donderdag gestart met een campagne. De kernboodschap van de campagne is 'Blijf kalm en reageer rustig'.

6 maart 2015vggm

Lees verder


'Luis in je haar, kammen maar!'

Luizen in je haar? Kammen maar!Op woensdag 4 maart vindt de Landelijke Luizendag plaats. Deze dag is bedoeld om te voorkomen dat hoofdluis een hardnekkig probleem wordt. De juiste aanpak tegen hoofdluis is: 'Luis in je haar, kammen maar!'

4 maart 2015ggd

Lees verder


Oorzaak brand Zevenaar waarschijnlijk technisch mankement

Op 17 februari woedde er een grote brand aan de Kostschoollaan in Zevenaar. Het team Brandonderzoek van Gelderland-Midden deed de afgelopen dagen onderzoek naar de oorzaak van en het brandverloop bij deze brand. Het onderzoek wijst uit dat waarschijnlijk een technisch mankement oorzaak was van de brand.

2 maart 2015brandweer

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.