1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Ambulancezorg

 

Ambulancezorg Gelderland-Midden biedt acute zorgverlening en besteld ambulancevervoer. Wij werken nauw samen met ketenpartners, zoals brandweer, politie, ziekenhuizen, huisartsen en verloskundigen. Hieronder staan onze (nieuws)updates. Benieuwd naar meer? Klik op ons logo voor een niet-alledaags kijkje achter de schermen. Like onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven van alle ins en outs.

 

  Facebook Ambulancezorg Gelderland-Midden

 

 

 Gevoel van twee linkerhanden

Gevoel van twee linkerhanden

02/11/2017 - Willy Kruidhof werkt al bijna twee decennia als verpleegkundige op de ambulance. In een uitgebreid interview spreekt ze over haar passie en uitdagingen. "We zijn er in voor- en tegenspoed." 

 

 

 Teamwork op de ambulance

Teamwork op de ambulance

28/09/2017 - Een ambulancechauffeur doet veel meer dan alleen het besturen van de ambulance. Samen met de verpleegkundige vormt hij op de wagen een hecht team. "We zijn goed op elkaar ingespeeld."

 

 

 Werken op de Antillen

Ambulancezorg op de Antillen

07/09/2017 - "De zorg is qua niveau en kennis op Arumba vergelijkbaar met Nederland, alleen zijn er beperkingen op de eilanden." Eline en Johan vlogen naar de andere kant van de oceaan voor een uitdaging.

 

 

 Klaar staan voor 156 fietsende kinderen

Klaar staan voor 156 fietsende kinderen

25/07/2017 - Ambulanceverpleegkundige Frans begint te glunderen. Voor de zevende keer heeft hij Ome Joop's Tour medisch begeleid. Bevlogen praat hij over de tocht voor basisschoolkinderen die niet op vakantie kunnen.

 

 

 Verliefd op ambulancevak

Verliefd op verpleegkundevak

13/06/2017 - Onze collega's zijn veel meer dan ambulancemedewerkers. Het zijn mensen met hun eingen bijzondere verhalen. Neem Daniël Winterink. Hij redt levens op de ambulance én op de intensive care 

 

 

Een negen voor ambulancezorg

Patiënten zeer tevreden over ambulancezorg

11/05/2017 - Patiënten aan wie ambulancezorg is verleend, waarderen deze zorg gemiddeld met maar liefst een 9. Dit blijkt uit een landelijk onderzoek van onderzoeksinstituut NIVEL.

 

 

Collegiale ondersteuning

Collegiale ondersteuning

13/04/2017 - Soms is de impact van een incident zo heftig dat onze zorgprofessionals erover willen napraten. Het Team Collegiale Opvang staat dan voor ze klaar. Lees over de waarde van collegiale ondersteuning.

 

 

Ambulanceverpleegkundige Ronald

Het zal je baan maar wezen

28/02/2017 - Lees het persoonlijke verhaal van onze collega Ronald. Hij werd voor het consumentenlifestylemagazine RADAR+ geïnterviewd over zijn werk als ambulanceverpleegkundige bij ons.

 

 

Motorlance 

Met passie veilig op tijd

02/02/2017 - Onze motorlanceverpleegkundigen komen heel wat uitdagingen tegen als ze rijden met zwaailicht en sirene rijdt. Door een speciale opleiding gaan ze goed voorbereid op pad.

 

 

ambu2_179

Een toontje hoger of lager
19/01/2017 - De meldkamercentralist gebruikt een zogenaamde statusladder als foefje om van de melder levensreddende antwoorden te krijgen. In het gesprek kiest hij soms bewust een toontje hoger of lager.

   
Ambulance bij buikklachten... Huh, hoe kan dat?

 

Ambulance bij buikklachten... Huh, hoe kan dat?

01/12/2016 - Als je de huisarts belt vanwege buikklachten, verwacht je niet direct dat er een ambulance bij je langskomt. Toch gebeurt dit soms wel. Lees deze belervaring maar eens.

 

 

Een ambulance vol verhalen

 

Een ambulance vol verhalen

27/10/2016 - "Je komt veel ellende tegen, ook bij jonge mensen. Dit maakt dat ik mij meer bewust ben van de waarde van het leven." Een kijkje achter de schermen bij onze collega's Lisette en Henk van de zorgambulance.

 

 

Wij staan er niet alleen voor

Wij staan er niet alleen voor

30/08/2016 - Wij staan er niet alleen voor bij een inzet. Weet jij wie ons allemaal helpen? En hoe en wanneer zij dat doen? Ontdek de partners op wie wij kunnen rekenen (en onze burgers dus ook).

 

 

Het creatieve brein van een ambulanceteam

Het creatieve brein van een ambulanceteam

26/08/2016 - Helaas kan niet elke patiënt de ambulance in lopen. Patiënten zijn te ziek of minder mobiel. Van het ambulanceteam wordt soms veel creativiteit gevraagd om de patiënt in de ambulance te krijgen.

 

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.