1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Hart4ALL legt contact tussen burgerhulpverlener en patiŽnt

In de regio Gelderland-Midden werken wij met Hart4ALL. Dit is een initiatief waarbij burgerhulpverleners de kans krijgen om in contact te komen met de patiënt of nabestaanden na een reanimatie of zeer ernstig ongeval.

 

Doordat Ambulancezorg Gelderland-Midden is aangesloten bij Hart4ALL, kunnen we zorgen voor de nazorg van burgerhulpverleners. Alle ambulances beschikken over een Hart4ALL-pakket. Een pakket bestaat uit vijf clickbandjes waarop een unieke code staat. Bij een reanimatie of ernstig ongeval krijgt de patiënt een clickbandje om de pols of enkel gedaan. Overige bandjes worden aan burgerhulpverlener(s) gegeven.

Met de code op het bandje kunnen de betrokkenen inloggen op de website van Stichting Hart4ALL. Als alle partijen inloggen en aangeven met elkaar in contact te willen treden, dan zorgt Hart4ALL voor een match. De privacygegevens van zowel de patiënt als de burgerhulpverlener(s) blijft altijd gewaarborgd.

Vragen over corona?

Kijk voor meest gestelde vragen en antwoorden op rivm.nl/coronavirus, rijksoverheid.nl/coronavirus en GGDsamengezond.nl

Lees verder

Zie ook:


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.