1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief Brandweer

Bewaken van de Veluwe met drones

Eind februari hebben Avy, de Veiligheidsregio’s Noord- en Oost Gelderland, Utrecht en Gelderland-Midden testvluchten met drones boven het Nationaal Park de Hoge Veluwe uitgevoerd.

25 maart 2021

Lees verder


"De GGD's liggen onder vuur. Onterecht."

Van helemaal geen callcenter naar eentje waar tot nu toe 100.000 telefoontjes binnenkwamen. De drukke GGD's liggen onder vuur. Onterecht, zeggen de GGD-directeuren Moniek Pieters en Henk Bril in de Gelderlander van 15 maart.

15 maart 2021

Lees verder


Testpaviljoen Arnhem-Nijmegen weer open

Vanaf maandag 8 maart is het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen weer open. In het testpaviljoen wordt de reguliere PCR-test afgenomen.

8 maart 2021

Lees verder


Nieuwe vaccinatielocatie in Barneveld

Op maandag 8 maart opent GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De komende tijd komen er stap voor stap meer vaccinatielocaties bij.

23 februari 2021

Lees verder


Jaarwisseling in Gelderland-Midden

Wij wensen jullie allemaal een gezond en veilig 2021. In de nacht naar dit nieuwe jaar stonden brandweer en ambulance voor jullie klaar. Hoewel veel gehoor werd gegeven aan het vuurwerkverbod, rukte de brandweer 90 keer uit.

1 januari 2021

Lees verder


Steeds meer commerciële sneltesten

Het gebruik van commerciële antigeen sneltesten neemt snel toe. Het is erg belangrijk mensen met klachten te testen. Dat is de enige zekerheid om te weten of je corona hebt of niet. Niet alle testen die nu op de markt zijn/worden gebracht zijn betrouwbaar.

6 november 2020

Lees verder


Testlocatie geopend in Elst

De zesde testlocatie van GGD Gelderland-Midden is gisteren geopend aan de Einsteinweg 6 in Elst.

4 november 2020

Lees verder


Landelijk niet spoednummer brandweer

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je vanaf 12 oktober 0900-0904. Het nummer 112 blijft hét alarmnummer voor alle levensbedreigende situaties.

12 oktober 2020

Lees verder


Advies Gezondheidsraad over 5G

Deze week publiceerde de Gezondheidsraad het door de Tweede Kamer gevraagde advies over 5G en gezondheid. Volgens de raad is er geen bewijs dat 5G-antennes de gezondheid schaden.

3 september 2020

Lees verder


Aanpassingen Noodverordening per 15 juli

Vanaf 15 juli zijn enkele regels in de noodverordening aangepast om meer duidelijkheid te geven over wat wel en niet mag.

14 juli 2020

Lees verder


volgende »»


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.