1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Aanlevering Leerlingenlijsten

 
De JGZ wil de planning van de gezondheidsonderzoeken op scholen goed laten verlopen. Hiervoor heeft zij actuele leerlingengegevens van scholen nodig. Deze zijn nodig om de kinderen uit een bepaald leerjaar en bepaalde klas op de goede (school) locatie uit te nodigen. Voor de meeste scholen worden deze gegevens gehaald uit het BRON-systeem van DUO. Wanneer de leerlingengegevens in BRON niet kloppen of niet volledig zijn, wordt u als school gevraagd om deze gegevens via een beveiligde webpagina op onze website aan te leveren.

 

Aanmeldingen doorgeven

Interne begeleiders kunnen kinderen het hele jaar door aanmelden. Dit kan door het aanmeldformulier (Word-versie / PDF-versie) via onze beveiligde website te versturen: www.vggm.nl/schoolupload. De scholen hebben de benodigde gegevens ontvangen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 088 355 60 00.

 

Let op: Belangrijk is dat ouders op de hoogte zijn van de aanmelding en de daarin geuite zorg. Ouders ontvangen (thuis) een uitnodiging voor het spreekuur. Dit mag geen verrassing voor hen zijn. Het is mogelijk dat leerlingen op een andere locatie worden opgeroepen voor het spreekuur.

 

 

Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.