1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Aanmelden leerling voor spreekuur

 

Hoe werkt het aanmelden van ene leerling voor het spreekuur?
We gaan er van uit dat u het aanmelden van de leerling vooraf heeft besproken met de ouders/verzorgers bij basisschoolleerlingen en met jongere en/of ouders/verzorgers bij middelbare school leerlingen.

Downloaden, vullen en uploaden
Om een leerling aan te melden voor het JGZ spreekuur, vult u het digitale aanmeldformulier (Word-versie / PDF-versie) in. Het handigst is om eenmalig dit formulier te downloaden, de schoolgegevens in te vullen en het bestand dan op te slaan op uw eigen netwerk. In deze versie kunt u dan de gegevens van de aan te melden leerling invoeren en het bestand onder een andere naam op slaan.

 

Inloggen
Dit bestand kunt u vervolgens up-loaden via een beveiligde webpagina op onze website. De scholen hebben de benodigde gegevens ontvangen.

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 088 355 60 00.

 

Aanmeldingen doorgeven

Interne begeleiders kunnen kinderen het hele jaar door aanmelden. Dit kan door het aanmeldformulier (Word-versie / PDF-versie) via onze beveiligde website te versturen: www.vggm.nl/schoolupload. De scholen hebben de benodigde gegevens ontvangen. Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 088 355 60 00.

 

Let op: Belangrijk is dat ouders op de hoogte zijn van de aanmelding en de daarin geuite zorg. Ouders ontvangen (thuis) een uitnodiging voor het spreekuur. Dit mag geen verrassing voor hen zijn. Het is mogelijk dat leerlingen op een andere locatie worden opgeroepen voor het spreekuur.

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.