1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Afspraak wijzigen

Als je om dringende redenen niet kunt komen op de gemaakte afspraak, dan vragen wij je om dit zo snel mogelijk te laten weten. Wij kunnen dan de voor jou gereserveerde tijd gebruiken voor een ander kind.

 

Kom je voor een consultatiebureau in de West-Veluwe (gemeenten Barneveld, Ede, Nijkerk, Scherpenzeel, Wageningen)? Dan kun je een afspraak maken of wijzigen via: www.mijnkinddossier.nl

 

Woon je in een andere gemeente, of lukt het niet om de afspraak te wijzigen via Mijn Kinddossier: dan kun je bellen naar het afsprakenbureau van de Jeugdgezondheidszorg.

 

    • Telefoonnummer 088 355 65 00 (iedere werkdag van 8:00 - 12:30 uur)
    • Je kunt ook een bericht achterlaten om terug gebeld te worden:

Terugbelverzoek via contactformulier

 

Afspraak vergeten?

Ben je toch een keer een afspraak vergeten zonder af te zeggen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met het afsprakenbureau. Zij kijken dan samen met jou naar de mogelijkheden voor een nieuwe afspraak. Ook als je nog geen nieuwe afspraak kunt of wilt maken, horen we dat graag. Jouw consultatiebureau weet dan waarom er geen afspraak gepland staat en kan daarover zonodig verder overleggen met jou.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.