1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Milieu & gezondheid

 

Uw woonomgeving kan op allerlei manieren van invloed zijn op uw gezondheid. Denk daarbij bijvoorbeeld aan lawaai, stank, luchtverontreiniging, asbest en vochtige woningen.

 

Atlas Leefomgeving

Wilt u weten hoe het met uw leefomgeving is gesteld? Informatie over de leefomgeving wordt gegeven in de Atlas Leefomgeving van het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De Atlas is een website met kaarten en informatie over verschillende leefomgevingsthema's zoals luchtkwaliteit, ruimtelijke ordening en externe veiligheid.

 

Milieuklachten

Heeft u een klacht over het milieu? U kunt dit melden in het klachtenregistratiesysteem van de provincie Gelderland en Gelderse gemeenten: s@men.

 

Milieu & Gezondheid bij de GGD

Op deze website onder 'Milieu & Gezondheid A-Z' vindt u veel informatie over verschillende milieuthema's. Mocht u na het lezen van de informatie nog vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. We kunnen u dan een extra toelichting geven of we verwijzen u door naar een gespecialiseerde instantie.  

Wij behandelen alleen vragen van de inwoners van de regio Gelderland-Midden. Controleer eventueel eerst via www.ggd.nl of u in deze regio woont. Als u in een andere regio woont, dan vindt u via www.ggd.nl ook de contactgegevens van uw eigen GGD.

 

Professionals

Bent u een professional? 

Dan kunt u bellen met: 088 355 63 00 of mailen naar milieu-en-gezondheid@vggm.nl

 

 

 

 

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.