1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuws GGD

Snel een coronatest in onze regio

CoronatestAls je een afspraak maakt voor een coronatest in onze regio, dan kun je nog dezelfde dag terecht. Dit geldt voor alle zes testlocaties in Gelderland-Midden.

13 november 2020

Lees verder


Marcouch bezoekt BCO-team GGD

Het virus komt in Gelderland-Midden weer goed in het vizier. Dat constateert Ahmed Marcouch, voorzitter van onze veiligheidsregio, die een bezoek bracht aan het bron- en contact onderzoeksteam bij de GGD in Arnhem.

12 november 2020

Lees verder


XL-testlocatie Arnhem en Nijmegen

GGD Gelderland-Zuid en GGD Gelderland-Midden gaan samen een XL-coronatestlocatie opzetten op het terrein van het transferium Nijmegen Noord P+R.

6 november 2020

Lees verder


Pneumokokkenvaccin voor ouderen

Dit najaar krijgen senioren voor het eerst een uitnodiging voor een pneumokokkenvaccinatie. Dit is een vaccin tegen longontsteking, veroorzaakt door de pneumokokken-bacterie. In het najaar nodigen huisartsen iedereen in de leeftijd van 73 tot 79 jaar uit voor deze vaccinatie

2 november 2020

Lees verder


Geuronderzoek in Renkum en Heelsum gestart

In juli zijn GGD Gelderland-Midden en Omgevingsdienst Regio Arnhem in Renkum en Heelsum een geuronderzoek gestart. Dat doen zij in opdracht van provincie Gelderland en gemeente Renkum. De aanleiding voor het onderzoek is de geuroverlast die inwoners van gemeente Renkum ervaren door de activiteiten van papierfabriek Parenco.

21 september 2020

Lees verder


Onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum

Ben jij een inwoner van Renkum of Heelsum? Dan willen we graag weten hoe vaak jij last hebt van geurhinder. Tot uiterlijk januari 2021 doen GGD Gelderland-Midden en de Omgevingsdienst Regio Arnhem onderzoek naar de geurhinder in Renkum en Heelsum. Provincie Gelderland en de gemeente Renkum hebben hiervoor de opdracht gegeven.

2 juli 2020

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.