1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuws GGD

Nieuwe corona-teststraat Barneveld

Vanaf eind augustus kunnen inwoners van gemeente Barneveld en omgeving terecht bij een nieuw corona-testpunt aan de Nieuwe Markt 8 in Barneveld. De komende weken wordt de testlocatie ingericht. De GGD zoekt nog naar diverse medewerkers voor de teststraat.

4 augustus 2020

Lees verder


Warm weer pas op oververhitting

De komende dagen wordt het vrijwel in het hele land warm. De hitte zal dagen aanhouden. Veel mensen genieten van warm weer. Maar mensen met een kwetsbare gezondheid en ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze hoge temperaturen echter klachten krijgen.

4 augustus 2020

Lees verder


Onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum

Ben jij een inwoner van Renkum of Heelsum? Dan willen we graag weten hoe vaak jij last hebt van geurhinder. Tot uiterlijk januari 2021 doen GGD Gelderland-Midden en de Omgevingsdienst Regio Arnhem onderzoek naar de geurhinder in Renkum en Heelsum. Provincie Gelderland en de gemeente Renkum hebben hiervoor de opdracht gegeven.

2 juli 2020

Lees verder


Verminder HIV met NUffTEST

De corona-lockdown heeft voor velen geleid tot twee maanden geen of minder seks, dat betekent minder risico’s op soa’s en hiv. Met de actie NUffTESTEN kan er juist nog een extra klap gegeven worden aan hiv. Aidsfonds-Soa Aids Nederland roept daarom homo-, bimannen en transgenders op zich nu op hiv te laten testen.

10 juni 2020

Lees verder


Coronatest voor mensen met klachten

Alle Nederlanders met klachten die wijzen op het coronavirus kunnen via telefoonnummer 0800-1202 een afspraak maken voor een coronatest bij een GGD. Mensen met neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten en kortademigheid kunnen in Ede en Arnhem bij GGD Gelderland-Midden terecht.

1 juni 2020

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

We zijn benieuwd hoe het met je gaat. Doe mee aan ons onderzoek en help ons in de strijd tegen het coronavirus.

29 mei 2020

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.