1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuws GGD

Testen, vaccineren en het coronavirus

Veelgstelde vragen over het coronavirusWe kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten over testen, vaccineren en het coronavirus. Daarom zet GGD Gelderland-Midden een aantal betrouwbare bronnen voor jou op een rij.

27 januari 2021

Lees verder


GGD opent vaccinatielocatie in Ede

Op 15 februari opent de GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Reehorst in Ede.

27 januari 2021

Lees verder


Let op: GGD vaccineert géén ouderen aan huis

We ontvangen berichten dat ouderen worden gebeld door mensen die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Dit klopt niet! De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren, vraagt nooit om geld en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren.

27 januari 2021

Lees verder


Datadiefstal coronasystemen

dataIn de landelijke media is maandag 25 januari uitgebreid aandacht besteed aan de datadiefstal uit de IT-coronasystemen van de GGD. Om de corona-epidemie goed te bestrijden, is het vertrouwen van onze inwoners in de GGD uitermate belangrijk.

26 januari 2021

Lees verder


Veel reacties voor hulp vaccineren

GGD Gelderland-Midden is volop bezig met de voorbereiding op het vaccineren van inwoners tegen het coronavirus. Onze eerste oproep voor meer nieuwe medewerkers heeft hartverwarmend veel reacties opgeleverd.

25 januari 2021

Lees verder


Ombouwen paviljoen: in 3 uur straks je uitslag

Binnen 3 uur testuitslag in het paviljoenOp 20 januari sluit het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen tijdelijk. Vanaf dan bouwen we het paviljoen om voor het afnemen van de LAMP-test. Dit is een snelle PCR-test. Binnen 3 uur weet je straks al of je wel of geen corona hebt.

19 januari 2021

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.