1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuws GGD

Beëindiging extra maatregelen kinkhoest Barneveld

Eind juli heeft GGD Gelderland-Midden extra maatregelen genomen naar aanleiding van een plotselinge toename van het aantal meldingen van kinkhoest bij inwoners van Barneveld-Dorp. Vanwege een duidelijke afname van de meldingen vanaf medio september en omdat het aantal meldingen nu weer op een normaal niveau zit, beëindigen we de extra maatregelen.

2 november 2018

Lees verder


Online afspraken maken met de GGD

Vanaf 29 oktober kan een afspraak voor het spreekuur Seksuele Gezondheid online gemaakt worden.

24 oktober 2018

Lees verder


Vaccinatie tegen meningokokken

Meningokokbacterie Vanaf 1 oktober 2018 krijgen jongeren een uitnodiging voor een meningokokken ACWY-vaccinatie. Het gaat dan om jongeren die tussen 1 mei en 31 december 14 jaar worden. Mensen die buiten het Rijksvaccinatieprogramma gevaccineerd willen worden met de meningokokken ACWY vaccinatie kunnen hiervoor een afspraak maken op ons vaccinatiespreekuur.

23 september 2018

Lees verder


Chatten met een dokter

www.Deel dit niet met je vrienden.nl Heb je na het lezen van alle informatie toch nog een vraag over de meningokokkenprik? Tot eind november 2018 zijn er iedere week 2 momenten dat je kunt chatten met een jeugdarts of verpleegkundige van JouwGGD.nl.

21 september 2018

Lees verder


Meld je aan voor het stoptoberhuis

stoptober logoWil jij ook graag stoppen met roken? En kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Stoptober nodigt jou uit voor Het STOPTOBERHUIS.

8 augustus 2018

Lees verder


Vitaal reizen zonder zorgen

Vitaal reizenSteeds meer senioren gaan op reis. Vakanties naar de zon, zee, tropen of culturele wereldwonderen zijn erg in trek. Vaak voelt men zich jong, maar velen beseffen zich niet dat ze meer risico lopen en de medische voorzieningen ter plaatse niet te vergelijken zijn met de westerse standaarden.

19 juli 2018

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.