1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief GGD

 

Ombouwen paviljoen: in 3 uur straks je uitslag

Op 20 januari sluit het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen tijdelijk. Vanaf dan bouwen we het paviljoen om voor het afnemen van de LAMP-test. Dit is een snelle PCR-test. Binnen 3 uur weet je straks al of je wel of geen corona hebt.

19 januari 2021

Lees verder


Danielle Volman ontvangt eerste vaccinatie

Op vrijdag 15 januari is de GGD Gelderland-Midden gestart met het grootschalig vaccineren van zorgpersoneel in Hotel Papendal. Danielle Volman – verzorgende bij Pleyade Revalidatie Arnhem – ontving de eerste vaccinatie. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk de quotes en video.

15 januari 2021

Lees verder


Corona-testlocatie Zevenaar geopend

In Zevenaar is donderdag 14 januari een nieuwe corona-testlocatie geopend voor inwoners van Gelderland-Midden. Op de plek van de Huisartsenpost bij het ziekenhuis (adres: Hunneveldweg 14 B) kunnen ook mensen uit de Liemers zich nu dichtbij snel, gratis en betrouwbaar laten testen bij de GGD.

14 januari 2021

Lees verder


Help jij mee bij het vaccineren?

GGD Gelderland-Midden zoekt medewerkers voor de grote vaccinatieronde in onze regio. Van hulp bij het vaccineren tot aan administratieve en logistieke krachten. Wil je meehelpen in de strijd tegen corona? Bekijk snel ons aanbod.

11 januari 2021

Lees verder


200.000 zorgmedewerkers bijna volgeboekt

De vaccinatiebereidheid bij zorgmedewerkers in de verpleeghuiszorg is enorm hoog. Dit blijkt uit het feit dat binnen 5 dagen bijna alle 408.000 tijdslots voor een vaccinatie-afspraak volgeboekt zijn.

8 januari 2021

Lees verder


Update corona-ontwikkelingen landelijk

De bestrijding van het coronavirus levert steeds nieuwe ontwikkelingen, inzichten en adviezen op. In dit bericht houden we je kort op de hoogte wat er verandert en waar de laatste betrouwbare informatie staat. Zoals over vaccineren en zwangerschap én het testen van kinderen onder de 13 jaar.

8 januari 2021

Lees verder


Geuronderzoek Renkum/Heelsum afgerond

Op maandag 4 januari stopt het onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum. In juli 2019 startten GGD Gelderland-Midden en Omgevingsdienst Regio Arnhem in Renkum en Heelsum met een geuronderzoek. Dat deden zij in opdracht van provincie Gelderland en gemeente Renkum.

4 januari 2021

Lees verder


Start vaccineren vervroegd naar 15 januari

In Gelderland-Midden starten we drie dagen eerder dan gepland met de vaccinatie van zorgmedewerkers: vrijdag 15 in plaats van maandag 18 januari. Hart voor Brabant verricht op woensdag 6 januari in Veghel de aftrap.

4 januari 2021

Lees verder


Nieuw in de GroeiGids App: Ouderchat

Heb jij vragen over opvoeden of opgroeien en is jouw kind 0 tot 6 jaar oud? Vanaf 4 januari stel je jouw vraag gemakkelijk en anoniem via de chat in de GroeiGids App! Jeugdverpleegkundigen van GGD Gelderland-Midden zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden.

4 januari 2021

Lees verder


Jaarwisseling in Gelderland-Midden

Wij wensen jullie allemaal een gezond en veilig 2021. In de nacht naar dit nieuwe jaar stonden brandweer en ambulance voor jullie klaar. Hoewel veel gehoor werd gegeven aan het vuurwerkverbod, rukte de brandweer 90 keer uit.

1 januari 2021

Lees verder


volgende »»


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.