1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Seks & gezondheid

 

Bij de GGD van Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden kun je je laten testen op soa. Gegevens van jouw huisarts en/of verzekering hebben wij niet nodig. Bij het spreekuur kun je ook terecht voor alle vragen over seks en soa.

 

KLIK OP HET PLAATJE EN CHECK ZELF ALVAST OF 

JE RISICO LOOPT MET ONLINE SOA-TESTWIJZER

 

 

 

 

De GGD mag alleen -door de overheid vastgestelde- risicogroepen testen. Zowel aan de telefoon als op de online agenda krijg je een aantal vragen om te beoordelen of je in aanmerking komt voor een soatest bij de GGD.

 

Kom je niet in aanmerking dan word je doorverwezen naar je huisarts of het Rutgershuis Oost. Ook kun je je op soa laten testen bij de Rietgrachtkliniek.

 

Gebruik van restmateriaal

Voor je onderzoek of behandeling is het soms nodig om bloed, urine of andere lichaamsmaterialen af te nemen. Dit materiaal wordt na analyse bewaard voor onderzoek. Lees op de pagina 'Gebruik van restmateriaal' wat dat precies inhoudt en hoe u eventueel bezwaar kunt maken.

 

Jonger dan 25 jaar? Sense! 

Ben je jonger dan 25 jaar? Kijk dan op de pagina over Sense. Hier kun je terecht met al je vragen over seks. Blijf er niet mee zitten en zorg dat je je zeker voelt over seks! 

 Foto 4 voeten in bed

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.