1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Programma Nu Niet Zwanger

 

 

logo_programma_nu_niet_zwanger_500

 

 

Nu Niet Zwanger ondersteunt kwetsbare (potentiële) ouders bij het nemen van regie over hun kinderwens. Met kwetsbaar bedoelen we mensen met psychiatrische problematiek, verslaving, verstandelijke beperking of financiële- en huisvestingsproblemen. Vaak zijn deze mensen al in beeld bij één of meerdere hulpverleners. Door actief het gesprek aan te gaan over kinderwens, seksualiteit en anticonceptie willen we ongeplande en ongewenste zwangerschappen voorkomen. Nu Niet Zwanger is opgenomen in het landelijk programma Kansrijke Start. 

 

Het projectteam Nu Niet Zwanger bestaat uit projectleider Annelies Diependaal van Zeeland (Proscoop) en inhoudelijk coördinator Tine Hendriks (MZ, seksuele gezondheid). Beiden investeren op dit moment in het benaderen van partners en het maken van samenwerkingsafspraken voor Nu Niet Zwanger.

 

Meer informatie?

Wil je meer weten over het programma Nu Niet Zwanger, neem contact op met Tine Hendriks via nnz@vggm.nl of 088-3555467. Zie ook www.nunietzwanger.nl.

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief NNZ Regio Arnhem december 2020
Nieuwsbrief NNZ Regio Arnhem mei 2020

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.