1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Noodverordening 18 november

Vanaf 18 november 23:59 uur is een nieuwe noodverordening van kracht. Wij gaan deze weken terug naar de gedeeltelijke lockdown. Dat is een versoepeling, want ons gedrag volgens de anderhalve meter werkt, ook bij ons in Gelderland-Midden. Alleen vrijwel nergens nog goed genoeg. Ook in deze regio heeft de zorg de handen nog vol aan corona, onder meer in ziekenhuis Rijnstate en in onze verzorgingshuizen en verpleeghuizen.

18 november 2020vggm

Lees verder


Week tegen Kindermishandeling

Van 16 t/m 22 november is het de Week tegen Kindermishandeling. In deze week vragen onder andere Veilig Thuis organisaties aandacht voor kindermishandeling. De campagne ‘Open je ogen voor kindermishandeling’ is een initiatief van Veilig Thuis Utrecht

16 november 2020vggm

Lees verder


Dwangsommen voor ondernemers en controles op samenscholing

VGGM gaat weekend in met hoge dwangsommen voor ondernemers en controles op samenscholing. Marcouch: 'Het is ons menens, zeker nu dit weekend voor de deur staat en de coronacijfers helaas weer stijgen.'

13 november 2020vggm

Lees verder


Snel een coronatest in onze regio

CoronatestAls je een afspraak maakt voor een coronatest in onze regio, dan kun je nog dezelfde dag terecht. Dit geldt voor alle zes testlocaties in Gelderland-Midden.

13 november 2020ggd

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

GGD Gelderland-Midden voert onderzoek uit naar het gedrag van mensen bij de bestrijding van het coronavirus. Wilt u deelnemen aan het onderzoek?

12 november 2020vggm

Lees verder


Marcouch bezoekt BCO-team GGD

Het virus komt in Gelderland-Midden weer goed in het vizier. Dat constateert Ahmed Marcouch, voorzitter van onze veiligheidsregio, die een bezoek bracht aan het bron- en contact onderzoeksteam bij de GGD in Arnhem.

12 november 2020ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.