1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Testen, vaccineren en het coronavirus

Veelgstelde vragen over het coronavirusWe kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten over testen, vaccineren en het coronavirus. Daarom zet GGD Gelderland-Midden een aantal betrouwbare bronnen voor jou op een rij.

19 april 2021ggd

Lees verder


GGD test niet voor reis Duitsland

GGD geeft geen negatieve testuitslag voor DuitslandVoor een bezoek aan Duitsland is een negatieve coronatest nodig. Zo'n negatieve testuitslag is al nodig als je maar heel even de grens overgaat. Deze negatieve testuitslag kun je niét via de GGD krijgen. De GGD test alléén mensen die klachten hebben of in contact zijn geweest met iemand die corona heeft.

9 april 2021vggm

Lees verder


Vaccinatielocatie Zevenaar geopend

Sinds dinsdag 6 april is de nieuwe vaccinatielocatie in sporthal Lentemorgen in Zevenaar open. Deze sporthal biedt door de omvang en faciliteiten de mogelijkheid om bij meer leveringen van vaccins grote groepen mensen te vaccineren.

7 april 2021ggd

Lees verder


Vaccineren met AstraZeneca gepauzeerd voor mensen jonger dan 60 jaar

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) heeft vrijdag 2 april besloten te pauzeren met het gebruik van het vaccin AstraZeneca voor mensen die jonger zijn dan 60 jaar. Deze pauze duurt tot en met woensdag 7 april.

2 april 2021vggm

Lees verder


Bouw Meldkamer Oost-Nederland van start!

De bouw van Meldkamer Oost-Nederland ging in maart officieel van start! De nieuwe meldkamer komt in Apeldoorn en covert straks de hele regio Oost-Nederland.

1 april 2021vggm

Lees verder


10 miljoen corona-testafnames

In Nederland is door de GGD de 10 miljoenste keer een coronatest afgenomen. Daarnaast is vaccineren heel belangrijk om het virus in te dammen. In onze regio Gelderland-Midden hebben we tot 26 maart 63.758 vaccinaties gezet.

29 maart 2021ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.