1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Landelijk patiëntervaringsonderzoek

Patiënten die in september ambulancezorg ontvangen, kunnen in oktober en november worden gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

15 augustus 2019ambulance

Lees verder


Thermometer seksuele gezondheid

Hoe is het gesteld met de seksuele gezondheid in Gelderland en Overijssel? Bekijk de Thermometer Seksuele Gezondheid 2018.

5 juli 2019vggm

Lees verder


Programma 'Nu Niet Zwanger'

De gemeente Arnhem is in samenwerking met GGD Gelderland-Midden per half februari 2019 gestart met het (landelijke) programma Nu Niet Zwanger.

5 juli 2019ggd

Lees verder


Eikenprocessierups

De eikenprocessierups zorgt deze zomer voor veel overlast. Van de haartjes van de rups kun je vervelende klachten krijgen.

27 juni 2019vggm

Lees verder


Huwelijksdwang en achterlating

Huwelijksdwang en achterlating groot taboeTerwijl veel jongeren uitkijken naar de vakantie, vrezen sommigen wat hen te wachten staat zodra ze het vliegtuig pakken. Ieder jaar weer worden Nederlandse meisjes en jongens door hun ouders achtergelaten in het buitenland of uitgehuwelijkt.

20 juni 2019vggm

Lees verder


Ouderenmishandeling meld het

Een veilig thuis, daar maak je je toch sterk voor? De ministeries van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Justitie en Veiligheid (JenV) hebben in samenwerking met Veilig Thuis-organisaties een gezamenlijke campagne rondom het onderwerp Huiselijk Geweld en Ouderenmishandeling ontwikkeld.

19 juni 2019vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.