1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Positieve houding over vaccinaties

RIVMAdolescenten en ouders hebben een positieve houding en intentie tegenover de vaccinatie tegen meningokokkenziekte. Dat is één van de conclusies uit het rapport ‘Het Rijksvaccinatieprogramma in Nederland. Surveillance en ontwikkelingen in 2017-2018’.

4 december 2018ggd

Lees verder


Kom in actie tegen huiselijk geweld

Maak het verschil, kom in actie tegen huiselijk geweld Jaarlijks zijn in Nederland 200.000 volwassenen slachtoffer van ernstig huiselijk geweld. En ruim 119.000 kinderen maken huiselijk geweld mee. Dit moet stoppen.

29 november 2018

Lees verder


Onderzoek GGD grond Barneveld

De GGD was betrokken bij het onderzoek naar de grond die is gebruikt in nieuwbouwwijken in Barneveld. De vraag was of de grond een risico is voor de gezondheid van de inwoners. Nu gemeente Barneveld nader onderzoek laat uitvoeren naar de toepassing van de grond, zal de GGD zich opnieuw over deze risico's buigen.

28 november 2018vggm

Lees verder


Brandweer slaat alarm

CO2In de afgelopen zes weken was het bij 18 incidenten raak en werden er 40 mensen in het ziekenhuis opgenomen met een Koolmonoxide(CO)-vergiftiging. Brandweer Nederland en de Nederlandse Brandwonden Stichting slaan alarm.

13 november 2018

Lees verder


Beëindiging extra maatregelen kinkhoest Barneveld

Eind juli heeft GGD Gelderland-Midden extra maatregelen genomen naar aanleiding van een plotselinge toename van het aantal meldingen van kinkhoest bij inwoners van Barneveld-Dorp. Vanwege een duidelijke afname van de meldingen vanaf medio september en omdat het aantal meldingen nu weer op een normaal niveau zit, beëindigen we de extra maatregelen.

2 november 2018ggd

Lees verder


Online afspraken maken met de GGD

Vanaf 29 oktober kan een afspraak voor het spreekuur Seksuele Gezondheid online gemaakt worden.

24 oktober 2018ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.