1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Nieuwe ambulancepost in Elst

Na maanden van ontwerpen, klussen en bouwen is onze nieuwe locatie aan de A325 in Elst eindelijk klaar. Vanaf 18 februari 2019 gaan wij onze locatie in gebruik nemen. De inwoners van Elst zullen ons dus iets vaker onderweg tegenkomen.

13 februari 2019ambulance

Lees verder


Campagne 'Huiselijk geweld' gestart

De nieuwe landelijke campagne ‘Het houdt niet op, totdat je iets doet’ is gestart en roept mensen op in actie te komen bij vermoedens van huiselijk geweld en kindermishandeling. Bewustwording en in actie komen is belangrijk. Uit recent onderzoek van het WODC blijkt dat huiselijk geweld en kindermishandeling nog steeds op grote schaal voor komt.

7 februari 2019vggm

Lees verder


Vaccinatie tegen meningokokken

Meningokokbacterie In maart, april, mei en juni 2019 krijgen in Gelderland-Midden ruim 37.000 jongeren, een oproep voor een meningokokken ACWY-vaccinatie.

7 februari 2019ggd

Lees verder


Ambulancehulpverleners testen nieuwe kleding

Vanaf 6 februari t/m 27 februari 2019 testen ambulancehulpverleners tijdens een draagproef de nieuwe ambulancekleding. Tijdens de test wordt gelet op de functionaliteit en het comfort van de kleding. De mensen in de nieuwe kleding zijn de vertrouwde ambulancehulpverleners, met dezelfde bevoegdheden, kennis en kunde als hun collega’s in de huidige geel/groene ambulancepakken.

1 februari 2019ambulance

Lees verder


Meld zorgelijke situaties van daklozen

Kent u of weet u plekken waar daklozen de nacht doorbrengen? Dan kunt u deze locaties op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur melden bij het centraal meldpunt van de GGD via telefoonnummer 088 355 5200 of via centraalmeldpunt@vggm.nl.

17 januari 2019ggd

Lees verder


Kom in actie tegen huiselijk geweld

Maak het verschil, kom in actie tegen huiselijk geweld Jaarlijks zijn in Nederland 200.000 volwassenen slachtoffer van ernstig huiselijk geweld. En ruim 119.000 kinderen maken huiselijk geweld mee. Dit moet stoppen.

29 november 2018

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.