1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Kosten gemaakt na een AED-inzet?

Vanaf 1 januari 2018 kunnen AED-beheerders de kosten om hun AED na een reanimatie-inzet weer gebruiksklaar te maken, declareren bij Ambulancezorg Gelderland-Midden

1 februari 2018ambulance

Lees verder


Helpt u onze website verbeteren

EnqueteWij zijn erg benieuwd naar uw mening over deze website. U bent nu op onze site en we vragen, hoe kunnen we de site nog beter maken?

22 december 2017vggm

Lees verder


Koolmonoxide is sluipmoordenaar

KoolmonoxideDe winter is begonnen! De verwarming, open haard of kachel staat aan. Koolmonoxidevergiftiging ligt als een sluipmoordenaar op de loer. Koolmonoxide ruik je niet, proef je niet en zie je niet

21 december 2017vggm

Lees verder


Nieuwe directeuren

Slofstra en Pierik Vandaag, 1 december, is Anton Slofstra in functie als Directeur Brandweer en is Jan Pierik in functie als Directeur Publieke Gezondheid/Ambulancezorg bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.

1 december 2017vggm

Lees verder


Consultatiebureau Nijkerk naar GGD

ConsultatiebureauMet ingang van 1 oktober 2017 heeft Icare JGZ de zorg voor de 0 tot 4-jarigen in de gemeente Nijkerk overgedragen aan de GGD Gelderland-Midden.

2 oktober 2017ggd

Lees verder


Maatregelen om luchtkwaliteit te verbeteren blijven nodig

De luchtkwaliteit in Gelderland is de afgelopen jaren verbeterd, mede dankzij maatregelen van Gelderse gemeenten en provincie Gelderland. Toch leven Gelderlanders gemiddeld nog ruim een jaar korter en in minder goede gezondheid door luchtvervuiling.

15 september 2017ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.