1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Testlijnen voor zorg en onderwijs

Het zorg- en onderwijspersoneel krijgt vanaf 21 september voorrang bij het testen op het coronavirus. In Velp en Ede kunnen zij in de regio Gelderland-Midden terecht. Zij kunnen zich aanmelden op een speciaal telefoonnummer.

21 september 2020ggd

Lees verder


Geuronderzoek in Renkum en Heelsum gestart

In juli zijn GGD Gelderland-Midden en Omgevingsdienst Regio Arnhem in Renkum en Heelsum een geuronderzoek gestart. Dat doen zij in opdracht van provincie Gelderland en gemeente Renkum. De aanleiding voor het onderzoek is de geuroverlast die inwoners van gemeente Renkum ervaren door de activiteiten van papierfabriek Parenco.

21 september 2020ggd

Lees verder


GGD Gezondheidsmeter van start

In het najaar van 2020 voeren alle GGD'en een gezondheidsonderzoek uit: de GGD Gezondheidsmeter 2020. Met de slogan ‘Hallo, hoe gaat het met ons?’ starten we een onderzoek naar gezondheid en leefstijl van volwassenen.

15 september 2020vggm

Lees verder


De Week van Lezen en Schrijven

Dinsdag 8 september is het Wereldalfabetiseringsdag. Die dag is een ideaal moment om aandacht te vragen voor laaggeletterdheid. Wij doen dat vandaag 7 september op de eerste dag van de Week van Lezen en Schrijven.

7 september 2020vggm

Lees verder


Advies Gezondheidsraad over 5G

Deze week publiceerde de Gezondheidsraad het door de Tweede Kamer gevraagde advies over 5G en gezondheid. Volgens de raad is er geen bewijs dat 5G-antennes de gezondheid schaden.

3 september 2020

Lees verder


Nieuwe corona-teststraat in Wageningen

Vanaf donderdag 27 augustus kunnen inwoners van Wageningen en omgeving terecht bij een nieuwe corona-teststraat in sportcentrum de Bongerd, Bornesteeg 2 in Wageningen.

26 augustus 2020vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.