1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Meld je aan voor het stoptoberhuis

stoptober logoWil jij ook graag stoppen met roken? En kun je daar wel wat extra hulp bij gebruiken? Stoptober nodigt jou uit voor Het STOPTOBERHUIS.

8 augustus 2018ggd

Lees verder


Tropische temperaturen verdwijnen

hitte verdwijnt De temperaturen zijn nog altijd hoger dan normaal, maar niet langer tropisch. De nachten worden ook koeler. Daarom heeft het RIVM met de KNMI besloten dat het Nationaal Hitteplan niet meer actief is.

8 augustus 2018vggm

Lees verder


Vitaal reizen zonder zorgen

Vitaal reizenSteeds meer senioren gaan op reis. Vakanties naar de zon, zee, tropen of culturele wereldwonderen zijn erg in trek. Vaak voelt men zich jong, maar velen beseffen zich niet dat ze meer risico lopen en de medische voorzieningen ter plaatse niet te vergelijken zijn met de westerse standaarden.

19 juli 2018ggd

Lees verder


Vaccinatie tegen meningokokken

Meningokokbacterie Vanaf 1 oktober 2018 krijgen jongeren een uitnodiging voor een meningokokken ACWY-vaccinatie. Het gaat dan om jongeren die tussen 1 mei en 31 december 14 jaar worden.

18 juli 2018ggd

Lees verder


Vaccinaties ook voor vakantie dichtbij

Vaccineren als je op reis gaat Wist u dat u een ziekte als besmettelijke geelzucht (hepatitis A) kunt oplopen in landen als Marokko en Turkije, maar ook in landen verder weg zoals Kaapverdië en Indonesië? Een vaccinatie beschermt.

16 juli 2018ggd

Lees verder


Vaccinatie hondsdolheid weer beschikbaar

Door een acuut tekort van het hondsdolheidvaccin was het tijdelijk niet mogelijk om vóór een reis naar het buitenland gevaccineerd worden tegen hondsdolheid. De vaccins zijn nu weer beschikbaar en voor reizen naar risicolanden is vaccinatie weer mogelijk.

13 juli 2018ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.