1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Noodverordening 14 oktober

Vanaf 14 oktober 22.00 uur is de nieuwe noodverordening van kracht in de regio Gelderland-Midden. In deze nieuwe verordening zijn de maatregelen verwerkt die het kabinet afkondigde op 13 oktober.

14 oktober 2020vggm

Lees verder


Landelijk niet spoednummer brandweer

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je vanaf 12 oktober 0900-0904. Het nummer 112 blijft hét alarmnummer voor alle levensbedreigende situaties.

12 oktober 2020brandweer

Lees verder


Veiligheidsregio: na 22.00uur nergens in Gelderland-Midden alcohol te koop in nachtwinkels

Nieuw in de noodverordening: na tien uur ’s avonds nergens in nachtwinkels in Gelderland-Midden alcohol te koop. Bovendien moeten de nachtwinkels sluiten om 2.00 uur ’s nachts, zoals ook voor de bezorg- en afhaaldiensten is voorgeschreven. Het verkoopverbod voor alcohol geldt vanaf 22:00 uur. Deze aangescherpte maatregelen gaan in op 9 oktober.

9 oktober 2020vggm

Lees verder


Mondkapje op bij bezoek GGD

Als je de GGD of het consultatiebureau bezoekt, draag dan een mondkapje. We volgen het advies op van de overheid om in ruimtes waar iedereen naar binnen kan een mondkapje te dragen.

3 oktober 2020crisis

Lees verder


Noodverordening 29 september

Vanaf 29 september 18.00 uur is de nieuwe noodverordening van kracht in de Regio Gelderland Midden. In deze nieuwe verordening zijn de maatregelen verwerkt die het kabinet afkondigde op 28 september

29 september 2020vggm

Lees verder


Testlijnen voor zorg en onderwijs

Het zorg- en onderwijspersoneel krijgt vanaf 21 september voorrang bij het testen op het coronavirus. In Velp en Ede kunnen zij in de regio Gelderland-Midden terecht. Zij kunnen zich aanmelden op een speciaal telefoonnummer.

21 september 2020ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.