1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Netwerk C2000 succesvol vernieuwd

Vannacht is de migratie van het oude naar het nieuwe communicatienetwerk C2000 succesvol verlopen. Het netwerk is vernieuwd om een goede mobiele communicatie tussen noodhulpdiensten goed te kunnen blijven faciliteren en hun veiligheid te garanderen.

28 januari 2020vggm

Lees verder


Nieuw virus in China

In de stad Wuhan in China is bij een groep patiënten met een longontsteking een nieuw virus vastgesteld. Het virus is van het type coronavirussen en heeft de naam 2019-nCoV gekregen.

28 januari 2020ggd

Lees verder


Ambulancehulpverleners in het nieuw

De gele uniformen worden aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen in onze regio. Vanaf dinsdag 28 januari gaat Ambulancezorg Gelderland-Midden, als eerste ambulancedienst in Gelderland over op het nieuwe ambulancetenue.

28 januari 2020ambulance

Lees verder


Data vaccinatiesessies

Binnen het Rijksvaccinatieprogramma worden er in de leeftijd van 4-18 jaar, vier verschillende vaccinaties gegeven. Deze vaccinaties beschermen je tegen ernstige infectieziekten.

24 januari 2020ggd

Lees verder


Meer samenwerking tussen Ambulancezorg Gelderland-Midden en Rijnstate

Op de Spoedeisende hulp (SEH) van Rijnstate worden dagelijks veel patiënten aangeboden door ambulanceteams van Ambulancezorg Gelderland-Midden. Daar nemen SEH-verpleegkundigen en medisch specialisten de zorg van de patiënt over en houdt de ambulancezorg op. Met name in de acute en spoedzorg hebben de zorgprofessionals van de spoedeisende hulp en Ambulancezorg Gelderland-Midden veel raakvlakken en valt er veel te leren en ontwikkelen. Om deze reden hebben Ambulancezorg Gelderland-Midden en Rijnstate op 7 januari een samenwerkingsovereenkomst getekend.

10 januari 2020ambulance

Lees verder


Deel je ervaringen met NL-Alert na de brand in Arnhem

Vorige week heeft een grote brand gewoed in een houtbedrijf op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. De hulpdiensten hebben daarbij een NL-Alert verzonden.

18 december 2019vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.