1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Gezondheid en leefstijl van jongeren in beeld!

In oktober en november 2019 houdt GGD Gelderland-Midden een onderzoek onder leerlingen van klas 2 en 4 van een aantal scholen voor het Voortgezet Onderwijs in de regio Gelderland-Midden, de Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Leerlingen worden bevraagd op thema’s met betrekking tot gezondheid, welzijn, leefstijl, vrije tijd en school.

9 september 2019ggd

Lees verder


PrEP bij GGD Gelderland-Midden

Per 1 augustus 2019 is GGD Gelderland-Midden gestart met landelijke PrEP-zorg. Wij kunnen in principe alleen PrEP-zorg bieden aan personen uit onze regio. We hebben momenteel een lange wachtlijst en niet iedereen zal in aanmerking komen voor PrEP-zorg via GGD Gelderland-Midden. Mocht u meer informatie willen, kunt u contact opnemen met de afsprakenlijn seksuele gezondheid.

26 augustus 2019ggd

Lees verder


Nationaal Hitteplan niet langer actief

De grootste warmte is voorbij. Daarom is het Nationaal Hitteplan dat het RIVM de afgelopen dagen afriep, niet langer van kracht.

23 augustus 2019vggm

Lees verder


Krachten bundelen met defensie

Samenwerken in opleidingen, trainingen en stage: daarvoor tekende de directies van Ambulancezorg Gelderland-Midden en Ambulancezorg Gelderland-Zuid onlangs een intentieverklaring met defensie.

20 augustus 2019ambulance

Lees verder


Landelijk patiëntervaringsonderzoek

Patiënten die in september ambulancezorg ontvangen, kunnen in oktober en november worden gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

15 augustus 2019ambulance

Lees verder


Thermometer seksuele gezondheid

Hoe is het gesteld met de seksuele gezondheid in Gelderland en Overijssel? Bekijk de Thermometer Seksuele Gezondheid 2018.

5 juli 2019vggm

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.