1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

VGGM

Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen

Vanaf 16 december kunnen aanstaande moeders vanaf dat ze 22 weken zwanger zijn een gratis vaccinatie krijgen tegen kinkhoest. Hierdoor zijn baby's meteen vanaf de geboorte beschermd tegen kinkhoest.

3 december 2019ggd

Lees verder


Week tegen Kindermishandeling

Week tegen KindermishandelingDe week van 18 t/m 24 november 2019 staat in het teken van de Week tegen Kindermishandeling. Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem.

20 november 2019vggm

Lees verder


Meldkamer Arnhem-Nijmegen vanaf vandaag operationeel

De meldkamers van de politie, brandweer en ambulance uit Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid werken vanaf vandaag samen in Arnhem. Dit is een ‘tussenstap’ in samenvoeging van meldkamer Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland, Gelderland-Zuid en Gelderland-Midden.

19 november 2019vggm

Lees verder


Te veel lood in kraanwater

Het is al lang bekend dat kraanwater te veel lood kan bevatten in huizen met loden leidingen en in woningen met nieuwe kranen of drinkwaterinstallaties. De afgelopen jaren werd duidelijk dat lood schadelijker is voor jonge kinderen dan gedacht. Het Rijksinstituut voor Milieu en Gezondheid (RIVM) paste daarom haar adviezen aan.

6 november 2019ggd

Lees verder


Geef griep geen kans!

griepHet is weer tijd voor de jaarlijkse griepprik. Help mee met het voorkomen van griep in jouw woon- en/of werkomgeving. Dit kan door je te laten vaccineren tegen de griep.

6 november 2019ggd

Lees verder


Online-keuzehulp geeft ouders advies

De keuzetool www.hpvkeuzehulp.nl wordt sinds kort door RIVM ingezet om ouders te helpen bij het maken van een geïnformeerde keuze over HPV-vaccinatie.

14 oktober 2019ggd

Lees verder


Meer nieuws items


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.