1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Buurman redt hond

ARNHEM – In een benedenwoning aan de Bonte Wetering in Arnhem woedde dinsdagavond een felle binnenbrand waarbij de woonkamer is uitgebrand. Een slaapkamer en keuken liepen forse rook en roetschade op. Een hond die door een buurman uit het huis is gehaald maakt het goed. Een van de agenten die als eerste ter plaatse kwam is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd in verband met het inademen van veel rook. Naar een schatting van de verzekering bedraagt de schade ruim 100.000 euro. De technische recherche van de politie gaat onderzoek doen naar het ontstaan van de brand.

 

De brand werd om even voor zeven uur bij 112 gemeld door buren. De binnen zeven minuten ter plaatse zijnde Arnhemse brandweer, schaalde direct op naar middelbrand. Bij aankomst was het onduidelijk of er nog iemand binnen was waarna de brandweer de voordeur heeft moeten forceren om naar binnen te kunnen gaan. De bewoner bleek niet thuis te zijn. De brand was binnen 20 minuten onder controle waarbij de bovengelegen woning geheel onder de rook stond maar geen brandschade heeft opgelopen.

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.