1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Veilig mailen (Zivver) met VGGM

Als professionele organisatie gaan we vertrouwelijk om met gevoelige informatie van en over onze inwoners. Daarom communiceren we persoonsgegevens, verslagen, dossiers en andere gevoelige informatie nog veiliger. Dat is nodig omdat de huidige kanalen – zoals ‘gewone’ e-mail, fax of post – kwetsbaarder zijn.

 

VGGM mailt veilig met ZIVVER

Om veilig te mailen, of veilig bestanden te versturen, gebruiken wij ZIVVER. ZIVVER zorgt ervoor dat vertrouwelijke informatie veilig en versleuteld bij jou of ons aankomt. Je kunt dan ook zeker zijn dat alleen jij als ontvanger deze informatie kunt lezen, of wij als ontvanger.

 

Wat merk je van het gebruik van ZIVVER?

Een beveiligd bericht met vertrouwelijke informatie ontvang je gewoon per e-mail. In deze e-mail vind je een link naar een beveiligde omgeving. Hier moet je een SMS-code of een toegangscode invoeren om het bericht te lezen. In deze filmpjes zie je hoe je een veilig bericht ontvangt en leest. Is het bericht beveiligd met een toegangscode, dan ontvang je deze apart van de afzender (bijvoorbeeld telefonisch, in een ander mailbericht, persoonlijk of via een brief).

 

Met deze werkwijze kunnen onze inwoners en ketenpartners erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met hun privacy omgaan.

 

Start een veilig bericht Bekijk vragen en antwoorden

logos_voor_website_498

vt_logo_compleet_pms_412

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.