1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Elf gewonden bij groot ongeval A15

 

Brandweer heeft apparatuur voor bevrijding bij ongeval

In de nacht van zaterdag op zondag 30 juni zijn elf gewonden gevallen bij een ernstig ongeval op de A15. Even voor drie uur gebeurde het ongeval waarbij vier personenvoertuigen en een grote boot op een aanhanger waren betrokken. De brandweer heeft vier personen met hydraulisch redgereedschap moeten bevrijden.

 

Onder de elf gewonden waren vier personen ernstig en één zeer ernstig gewond geraakt. De gewonden onder wie vijf Denen zijn naar ziekenhuizen in de regio vervoerd. Politie en Rijkswaterstaat sloten de rijbaan ter hoogte van Andelst, in de richting Rotterdam, af voor alle verkeer. De toedracht wordt onderzocht.

 

Het eerste brandweervoertuig dat ter plaatse kwam schaalde direct op en riep assistentie in van meerdere hulpverleners. Op de rijbaan was onder meer een aanhanger met daarop een grote boot gekanteld. Verder lag een auto op de kop en één op zijn kant tegen de vangrail. Een traumahelikopter was ter plaatse om de medische hulpverlening, door zo'n vijf ambulances, te ondersteunen. Rijkswaterstaat bekijkt of reparatie van het wegdek en de vangrail later op de zondag kan worden gedaan.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.