1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Live Q&A: Kids&Corona

9 juni organiseren we samen met GGD Noord- en Oost-Gelderland een live vragenuurtje op . Sinds 2 juni zijn de middelbare scholen weer (deels) geopend. Ook basisscholen, kinderopvang en gastouders openden hun deuren weer. Ondanks alle beschikbare informatie heb je misschien nog vragen over corona en gezond en veilig werken met kinderen. Deze vragen kun je stellen tijdens de vraag-en-antwoordsessie.

 

Waar? Live op deze pagina
Wanneer? Dinsdag 9 juni, 15.30 uur
Voor wie? Voor leerkrachten, docenten, koepelorganisaties, kinderopvang, pedagogisch medewerkers, gastouders en directies
Door wie? Een arts infectieziekten, jeugdarts, jeugdverpleegkundigen en inspecteurs zitten voor je klaar

Wil je er zeker van zijn dat jouw vraag wordt beantwoord? Stuur je vraag alvast in naar: vragenwebinar@ggdnog.nl of via WhatsApp: 06-17468258


Meer weten?

Alvast meer weten over het coronavirus in Gelderland, de heropening van scholen en kinderopvang en testen? Bekijk hier verschillende presentaties. De filmpjes gaan over het coronavirus in onze regio, het heropenen van de scholen en de kinderopvang, testbeleid en welke digitale informatie beschikbaar is voor leerlingen.

 

www.ggdsamengezond.nl is een website van GGD'en in Gelderland. Je vindt er actuele informatie, praktische handvatten en linkjes naar voorlichtingsmateriaal en betrouwbare informatie.

 

Tot 9 juni! 15.30uur live: Kids&Corona!

 

kids_en_corona3.width-1200_1194


 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.