1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Onderzoek bij baby's SCID

Per 1 april gaan de provincies Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland meedoen aan de pilot onderzoek naar de ziekte SCID (Sonnetstudie). SCID is een zeldzame, ernstige ziekte van het afweersysteem.

23 april 2018ggd

Lees verder


Exclusief kijkje bij onze Ambulancezorg

Op zaterdag 21 april vindt op onze Ambulancepost IJsseloord in Arnhem de open dag van de Ambulancezorg Gelderland-Midden plaats.

4 april 2018ambulance

Lees verder


10 jaar AED-Netwerk Barneveld

Op 15 maart 2018 kwamen ruim 250 burgerhulpverleners van het AED-Netwerk Barneveld samen om het 10-jarig jubileum te vieren. Om het belang van burgerhulpverlening nog meer onder de aandacht te brengen werd een symposium georganiseerd. Nieuwe ontwikkelingen bij HartslagNU, kinderreanimatie, juridische consequenties van de niet-reanimerenverklaring én hartklachten bij vrouwen stonden op de agenda.

16 maart 2018vggm

Lees verder


Kosten gemaakt na een AED-inzet?

Vanaf 1 januari 2018 kunnen AED-beheerders de kosten om hun AED na een reanimatie-inzet weer gebruiksklaar te maken, declareren bij Ambulancezorg Gelderland-Midden

1 februari 2018ambulance

Lees verder


Nieuwe directeuren

Vandaag, 1 december, is Anton Slofstra in functie als Directeur Brandweer en is Jan Pierik in functie als Directeur Publieke Gezondheid/Ambulancezorg bij Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden.

1 december 2017vggm

Lees verder


Consultatiebureau Nijkerk naar GGD

Met ingang van 1 oktober 2017 heeft Icare JGZ de zorg voor de 0 tot 4-jarigen in de gemeente Nijkerk overgedragen aan de GGD Gelderland-Midden.

2 oktober 2017ggd

Lees verder


Maatregelen om luchtkwaliteit te verbeteren blijven nodig

De luchtkwaliteit in Gelderland is de afgelopen jaren verbeterd, mede dankzij maatregelen van Gelderse gemeenten en provincie Gelderland. Toch leven Gelderlanders gemiddeld nog ruim een jaar korter en in minder goede gezondheid door luchtvervuiling.

15 september 2017ggd

Lees verder


Stoppen met roken in oktober

Met z’n allen 28 dagen stoppen met roken? Dat kan met Stoptober!

12 september 2017

Lees verder


Vragen over Fipronil in eieren

Heeft u vragen over Fipronil in eieren? Bekijk hier meer informatie.

3 augustus 2017ggd

Lees verder


Vaccineren tegen kinkhoest

De minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport neemt hopelijk dit jaar een besluit hoe en of er een maternale kinkhoestvaccinatie landelijk gaat worden ingevoerd. Tot die tijd kunnen moeders zich via onze reizigersafdeling laten vaccineren.

12 juli 2017ggd

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.