1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

De coronamaatregelen die het kabinet eerder bekend maakte, worden verlengd tot en met 28 april. Scholen blijven dicht tot de meivakantie en ook de horeca blijft gesloten. Blijf zoveel mogelijk thuis en houd 1,5 meter afstand.

31 maart 2020vggm

Lees verder


Vragen over het coronavirus?

Op www.rivm.nl/coronavirus en www.rijksoverheid.nl/coronavirus vind je alle vragen en antwoorden over corona.

31 maart 2020vggm

Lees verder


Extra opvanglocatie coronapatiënten in Gelderland-Midden voorbereid

Locatie Mooi-Land (Doorwerth, gemeente Renkum) van zorgorganisatie Vilente is ingericht en voorbereid als Corona Care Centrum. Deze capaciteitsuitbreiding maakt verblijf en zorg mogelijk voor patiënten uit de ziekenhuizen in onze Veiligheidsregio Gelderland-Midden.

29 maart 2020

Lees verder


Nieuwe noodverordening per 27 maart 2020

De voorzitter van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, Ahmed Marcouch, heeft op 27 maart 2020 een aangepaste noodverordening afgekondigd. In deze noodverordening zijn de aanvullende maatregelen verwerkt, die op 23 maart werden aangekondigd. De noodverordening van 17 maart vervalt hiermee.

26 maart 2020vggm

Lees verder


Wereld Tuberculose Dag in het teken van coronavirus

KNCV Tuberculosefonds steekt vandaag - op Wereld Tuberculose Dag - een hart onder de riem van al haar collega’s werkzaam in de zorg en infectieziektebestrijding. De voor vandaag geplande activiteiten zijn vanwege het coronavirus afgelast.

24 maart 2020ggd

Lees verder


Gaat uw afspraak bij de GGD door?

Heeft u een afspraak bij ons? Bekijk dan hier of de afspraak door kan gaan.

16 maart 2020ggd

Lees verder


Wat kun je zelf doen?

Hoe voorkom je coronabesmetting? 1) was uw handen regelmatig. 2) hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog. 3) Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze na gebruik meteen weg. 4) Raak uw neus, mond en gezicht zo min mogelijk aan. 5) géén handen schudden.

14 maart 2020vggm

Lees verder


Groepsvaccinaties worden per direct stopgezet

De 9-jarigen (BMR/DTP) en de 13-jarigen (HPV) worden in het najaar opnieuw opgeroepen. De 14+-jarigen (MenACWY) proberen we nog voor de zomer opnieuw op te roepen.

13 maart 2020ggd

Lees verder


Netwerk C2000 succesvol vernieuwd

Vannacht is de migratie van het oude naar het nieuwe communicatienetwerk C2000 succesvol verlopen. Het netwerk is vernieuwd om een goede mobiele communicatie tussen noodhulpdiensten goed te kunnen blijven faciliteren en hun veiligheid te garanderen.

28 januari 2020vggm

Lees verder


Ambulancehulpverleners in het nieuw

De gele uniformen worden aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen in onze regio. Vanaf dinsdag 28 januari gaat Ambulancezorg Gelderland-Midden, als eerste ambulancedienst in Gelderland over op het nieuwe ambulancetenue.

28 januari 2020ambulance

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.