1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Testen, vaccineren en het coronavirus

We kunnen ons goed voorstellen dat je meer wilt weten over testen, vaccineren en het coronavirus. Daarom zet GGD Gelderland-Midden een aantal betrouwbare bronnen voor jou op een rij.

3 maart 2021ggd

Lees verder


Geen nieuwe afspraken Papendal

Op Papendal is het op dit moment niet mogelijk om op korte termijn afspraken te maken. Mensen die zo snel mogelijk gevaccineerd willen worden raden we aan om met het Landelijke Afsprakencentrum te bellen en in overleg te kijken naar een vaccinatie op een andere locatie. Nieuwe afspraken in Ede en Barneveld zijn nog wel mogelijk.

3 maart 2021ggd

Lees verder


Jaaroverzicht VGGM 2020

2020 stond voor iedereen in het teken van COVID-19, zowel in de werksituatie als privé. Zo ook bij de VGGM. Lees in ons jaaroverzicht o.a. welke rol VGGM tijdens de coronapandemie in 2020 heeft gespeeld.

24 februari 2021vggm

Lees verder


Nieuwe vaccinatielocatie in Barneveld

Op maandag 8 maart opent GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De komende tijd komen er stap voor stap meer vaccinatielocaties bij.

23 februari 2021

Lees verder


Lager risiconiveau in de regio

Het risiconiveau in onze veiligheidsregio is aangepast, omdat er minder nieuwe coronabesmettingen zijn. In de regio Gelderland-Midden geldt vanaf nu het derde niveau: ernstig. De laatste tijd was het niveau: zeer ernstig.

18 februari 2021crisis

Lees verder


Blauw is AstraZeneca en oranje is Pfizer

Vanaf maandag 15 februari wordt AstraZeneca ook in Gelderland-Midden op vaccinatielocaties Papendal en Ede gebruikt. Dat betekent dat er op één locatie met meerdere vaccins wordt gewerkt. Als bezoeker krijg je bij aankomst een blauwe (AstraZeneca) of oranje (Pfizer) sticker, zodat je de juiste vaccinatieroute volgt.

16 februari 2021ggd

Lees verder


GGD heeft nieuwe website

GGD Gelderland-Midden heeft een nieuwe website. Een website die voldoet aan de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. En de website is moeiteloos te lezen en te bekijken op de smartphone of tablet.

15 februari 2021ggd

Lees verder


Zo is onze GGD er voor het onderwijs

Het coronavirus gaat ook in het onderwijs rond. Het zorgt voor de nodige vragen, uitdagingen en onzekerheden. Bij schoolbesturen en leraren, maar ook bij leerlingen en ouders. Onder meer met het speciaal opgerichte scholenteam staat GGD Gelderland-Midden voor je klaar.

12 februari 2021ggd

Lees verder


Waar liggen jouw roots: Chris Zanen

Corona is al bijna een jaar onder ons. Een jaar waarin GGD Gelderland-Midden veel nieuwe collega’s heeft verwelkomd. Veel collega’s waren tot voor kort in een totaal andere discipline actief. Dit keer maken we kennis met Chris Zanen: swabber en multimediatalent op onze testlocatie in Wageningen.

12 februari 2021ggd

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

GGD Gelderland-Midden doet onderzoek naar hoe mensen in Nederland omgaan met de coronamaatregelen. Vul de vragenlijst in!

11 februari 2021vggm

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.