1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Nieuwe Noodverordening per 10 augustus

Vanaf 10 augustus is de nieuwe noodverordening van kracht in de regio Gelderland-Midden. Deze noodverordening bevat de aanpassing van de maatregelen in de horeca en rond de introductiebijeenkomsten van de MBO, HBO en universitaire onderwijsinstellingen.

10 augustus 2020vggm

Lees verder


Warm weer pas op oververhitting

De komende dagen wordt het vrijwel in het hele land warm. De hitte zal dagen aanhouden. Veel mensen genieten van warm weer. Maar mensen met een kwetsbare gezondheid en ook mensen in goede gezondheid kunnen met deze hoge temperaturen echter klachten krijgen.

7 augustus 2020ggd

Lees verder


Nieuwe corona-teststraat Barneveld

Vanaf eind augustus kunnen inwoners van gemeente Barneveld en omgeving terecht bij een nieuw corona-testpunt aan de Nieuwe Markt 8 in Barneveld. De komende weken wordt de testlocatie ingericht. De GGD zoekt nog naar diverse medewerkers voor de teststraat.

4 augustus 2020ggd

Lees verder


Aanpassingen Noodverordening per 15 juli

Vanaf 15 juli zijn enkele regels in de noodverordening aangepast om meer duidelijkheid te geven over wat wel en niet mag.

14 juli 2020

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

GGD Gelderland-Midden voert onderzoek uit naar het gedrag van mensen bij de bestrijding van het coronavirus. Wilt u deelnemen aan het onderzoek?

9 juli 2020vggm

Lees verder


Onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum

Ben jij een inwoner van Renkum of Heelsum? Dan willen we graag weten hoe vaak jij last hebt van geurhinder. Tot uiterlijk januari 2021 doen GGD Gelderland-Midden en de Omgevingsdienst Regio Arnhem onderzoek naar de geurhinder in Renkum en Heelsum. Provincie Gelderland en de gemeente Renkum hebben hiervoor de opdracht gegeven.

2 juli 2020ggd

Lees verder


Vanaf 1 juli meer ruimte mét regels

Vanaf 1 juli gelden nieuwe regels in de coronacrisis. Een stap vooruit met regels die er voor zorgen dat we elkaar de ruimte geven en samen corona onder controle kunnen houden.

30 juni 2020vggm

Lees verder


Websitetesters gezocht

We vernieuwen de sites van de GGD, Ambulancezorg en Veilig Thuis en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

24 juni 2020vggm

Lees verder


Nieuwe noodverordening versoepeling regels recreatie en verpleeghuizen

Vanaf 15 juni is een nieuwe noodverordening van kracht waarin staat opgenomen dat de sanitaire voorzieningen op campings, in recreatiegebieden, bij zwembaden en sportparken weer open kunnen, onder de voorwaarde dat de basisregels van hygiëne en 1,5 meter afstand in acht worden genomen. Ook mogen verpleeghuizen weer (beperkt) bezoek toestaan.

14 juni 2020vggm

Lees verder


Live Q&A: Kids&Corona

9 juni organiseren we samen met GGD Noord- en Oost-Gelderland een live vragenuurtje op www.ggdsamengezond.nl. Sinds 2 juni zijn basisscholen, kinderopvang, gastouders en middelbare scholen weer (deels) geopend. Tijdens de Q&A worden vragen beantwoord over corona en gezond en veilig werken met kinderen.

5 juni 2020

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.