1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Onderzoek naar geurhinder in Renkum en Heelsum

Ben jij een inwoner van Renkum of Heelsum? Dan willen we graag weten hoe vaak jij last hebt van geurhinder. Tot uiterlijk januari 2021 doen GGD Gelderland-Midden en de Omgevingsdienst Regio Arnhem onderzoek naar de geurhinder in Renkum en Heelsum. Provincie Gelderland en de gemeente Renkum hebben hiervoor de opdracht gegeven.

2 juli 2020ggd

Lees verder


Vanaf 1 juli meer ruimte mét regels

Vanaf 1 juli gelden nieuwe regels in de coronacrisis. Een stap vooruit met regels die er voor zorgen dat we elkaar de ruimte geven en samen corona onder controle kunnen houden.

30 juni 2020vggm

Lees verder


Websitetesters gezocht

We vernieuwen de sites van de GGD, Ambulancezorg en Veilig Thuis en de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. En daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

24 juni 2020vggm

Lees verder


Nieuwe noodverordening versoepeling regels recreatie en verpleeghuizen

Vanaf 15 juni is een nieuwe noodverordening van kracht waarin staat opgenomen dat de sanitaire voorzieningen op campings, in recreatiegebieden, bij zwembaden en sportparken weer open kunnen, onder de voorwaarde dat de basisregels van hygiëne en 1,5 meter afstand in acht worden genomen. Ook mogen verpleeghuizen weer (beperkt) bezoek toestaan.

14 juni 2020vggm

Lees verder


Verminder HIV met NUffTEST

De corona-lockdown heeft voor velen geleid tot twee maanden geen of minder seks, dat betekent minder risico’s op soa’s en hiv. Met de actie NUffTESTEN kan er juist nog een extra klap gegeven worden aan hiv. Aidsfonds-Soa Aids Nederland roept daarom homo-, bimannen en transgenders op zich nu op hiv te laten testen.

10 juni 2020ggd

Lees verder


Live Q&A: Kids&Corona

9 juni organiseren we samen met GGD Noord- en Oost-Gelderland een live vragenuurtje op www.ggdsamengezond.nl. Sinds 2 juni zijn basisscholen, kinderopvang, gastouders en middelbare scholen weer (deels) geopend. Tijdens de Q&A worden vragen beantwoord over corona en gezond en veilig werken met kinderen.

5 juni 2020

Lees verder


Coronatest voor mensen met klachten

Alle Nederlanders met klachten die wijzen op het coronavirus kunnen via telefoonnummer 0800-1202 een afspraak maken voor een coronatest bij een GGD. Mensen met neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten en kortademigheid kunnen in Ede en Arnhem bij GGD Gelderland-Midden terecht.

1 juni 2020ggd

Lees verder


Versoepeling in noodverordening

Maandag 1 juni om 12.00 uur is een nieuwe noodverordening van kracht. De voorzitter van de Veiligheids-en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, Ahmed Marcouch, heeft vrijdag 29 mei de nieuwe noodverordening ondertekend.

29 mei 2020vggm

Lees verder


Recreatiegebied afgesloten

Op basis van de noodverordening heeft Ahmed Marcouch, voorzitter van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, besloten om aantal locaties in de regio voor een deel of helemaal af te sluiten.

29 mei 2020

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

We zijn benieuwd hoe het met je gaat. Doe mee aan ons onderzoek en help ons in de strijd tegen het coronavirus.

29 mei 2020ggd

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.