1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Noodverordening 14 oktober

Vanaf 14 oktober 22.00 uur is de nieuwe noodverordening van kracht in de regio Gelderland-Midden. In deze nieuwe verordening zijn de maatregelen verwerkt die het kabinet afkondigde op 13 oktober.

14 oktober 2020vggm

Lees verder


Landelijk niet spoednummer brandweer

Heb je de brandweer ter plaatse nodig, maar is het geen levensbedreigende of acuut gevaarlijke situatie? Dan bel je vanaf 12 oktober 0900-0904. Het nummer 112 blijft hét alarmnummer voor alle levensbedreigende situaties.

12 oktober 2020brandweer

Lees verder


Veiligheidsregio: na 22.00uur nergens in Gelderland-Midden alcohol te koop in nachtwinkels

Nieuw in de noodverordening: na tien uur ’s avonds nergens in nachtwinkels in Gelderland-Midden alcohol te koop. Bovendien moeten de nachtwinkels sluiten om 2.00 uur ’s nachts, zoals ook voor de bezorg- en afhaaldiensten is voorgeschreven. Het verkoopverbod voor alcohol geldt vanaf 22:00 uur. Deze aangescherpte maatregelen gaan in op 9 oktober.

9 oktober 2020vggm

Lees verder


Mondkapje op bij bezoek GGD

Als je de GGD of het consultatiebureau bezoekt, draag dan een mondkapje. We volgen het advies op van de overheid om in ruimtes waar iedereen naar binnen kan een mondkapje te dragen.

3 oktober 2020crisis

Lees verder


Noodverordening 29 september

Vanaf 29 september 18.00 uur is de nieuwe noodverordening van kracht in de Regio Gelderland Midden. In deze nieuwe verordening zijn de maatregelen verwerkt die het kabinet afkondigde op 28 september

29 september 2020vggm

Lees verder


Testlijnen voor zorg en onderwijs

Het zorg- en onderwijspersoneel krijgt vanaf 21 september voorrang bij het testen op het coronavirus. In Velp en Ede kunnen zij in de regio Gelderland-Midden terecht. Zij kunnen zich aanmelden op een speciaal telefoonnummer.

21 september 2020ggd

Lees verder


Geuronderzoek in Renkum en Heelsum gestart

In juli zijn GGD Gelderland-Midden en Omgevingsdienst Regio Arnhem in Renkum en Heelsum een geuronderzoek gestart. Dat doen zij in opdracht van provincie Gelderland en gemeente Renkum. De aanleiding voor het onderzoek is de geuroverlast die inwoners van gemeente Renkum ervaren door de activiteiten van papierfabriek Parenco.

21 september 2020ggd

Lees verder


GGD Gezondheidsmeter van start

In het najaar van 2020 voeren alle GGD'en een gezondheidsonderzoek uit: de GGD Gezondheidsmeter 2020. Met de slogan ‘Hallo, hoe gaat het met ons?’ starten we een onderzoek naar gezondheid en leefstijl van volwassenen.

15 september 2020vggm

Lees verder


Advies Gezondheidsraad over 5G

Deze week publiceerde de Gezondheidsraad het door de Tweede Kamer gevraagde advies over 5G en gezondheid. Volgens de raad is er geen bewijs dat 5G-antennes de gezondheid schaden.

3 september 2020

Lees verder


Nieuwe corona-teststraat in Wageningen

Vanaf donderdag 27 augustus kunnen inwoners van Wageningen en omgeving terecht bij een nieuwe corona-teststraat in sportcentrum de Bongerd, Bornesteeg 2 in Wageningen.

26 augustus 2020vggm

Lees verder


volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.