1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Ambulancehulpverleners in het nieuw

De gele uniformen worden na ruim 20 jaar aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen in onze regio. Vanaf vandaag (dinsdag 28 januari) gaan we, als eerste ambulancedienst in Gelderland over op het nieuwe ambulancetenue.

 

Dit betekent dat we deze dag vanaf 07.00 uur in de ochtend in het nieuwe uniform de weg op gaan. Voortaan tref je de vertrouwde professionals dus in een nieuw pak. Een functioneel en comfortabel pak dat goed zichtbaar is. Het nieuwe tenue reflecteert sterk in het donker, heeft betere pasvormen dan het oude en heeft nu ook een dames- en herenlijn.

 

Sinds december 2019 is de nieuwe ambulancekleding een feit. In een aantal regionale ambulancediensten is de kleding al in gebruik genomen. Regio voor regio wordt de nieuwe kleding ingevoerd, zodat alle ambulancehulpverleners in Nederland straks voorzien zijn van een nieuw, beschermd uniform.

 

Voor meer informatie over het traject rondom de nieuwe ambulancekleding kijk op: https://www.ambulancezorg.nl/nieuws/nieuwe-ambulancekleding

 

ambulancetenue_500


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.