1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Consultatiebureau Nijkerk naar GGD

Icare JGZ heeft met ingang van 1 oktober 2017 de zorg voor de 0 tot 4-jarigen in de gemeente Nijkerk overgedragen aan de GGD Gelderland-Midden.

 

De integrale jeugdgezondheidszorg 0 tot 18 jaar wordt door gemeenten op verschillende manieren vormgegeven. Gemeente Nijkerk kiest ervoor om de jeugdgezondheidszorg bij één organisatie onder te brengen om de doorlopende lijn in de zorg voor kinderen en gezinnen te waarborgen.

De jeugdgezondheidszorg voor jongeren van 4 tot 18 jaar is al onderdeel van GGD Gelderland-Midden. Door de regie en coördinatie bij één organisatie neer te leggen verwacht de gemeente dat de kwaliteit van de zorg voor kinderen en jeugd nog verder verbetert.

 

Zelfde consultatiebureaus
Voor de ouders en verzorgers van 0 tot 4-jarigen verandert er vrijwel niets. Zij kunnen gewoon terecht bij de vertrouwde consultatiebureaulocaties in Nijkerk en Hoevelaken en veelal dezelfde JGZ-professionals. Het maken of wijzigen van een afspraak voor het consultatiebureau kan nog steeds in Mijn Kinddossier via www.vggm.nl/mijnkinddossier of via de afsprakenlijn van VGGM: 088 355 65 00 (iedere werkdag van 8:00-12:30 uur).

Voor vragen over opvoeden en opgroeien kunnen ouders vanaf 1 oktober terecht bij de JGZ Vragenlijn GGD: 088 355 68 50 (maandag van 9.00-17.00 uur en dinsdag t/m vrijdag van 13:00-17:00 uur).

Meer informatie: www.vggm.nl/consultatiebureau

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.