1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

GGD Gezondheidsmeter van start

verkleind_691

 

In het najaar van 2020 voeren alle GGD'en een gezondheidsonderzoek uit: de GGD Gezondheidsmeter 2020. Met de slogan ‘Hallo, hoe gaat het met ons?’ starten we een onderzoek naar gezondheid, welzijn en leefstijl van volwassenen. Vanaf 15 september ontvangen bijna 39.000 inwoners in onze regio een uitnodiging om mee te doen. Ben jij er daar één van? Vul dan de vragenlijst in! Jouw deelname is belangrijk voor ons.

 

Wat is de GGD Gezondheidsmeter?
De GGD Gezondheidsmeter 2020 is een landelijk gezondheidsonderzoek. Het gaat over de gezondheid en leefgewoonten van inwoners van 18 jaar en ouder. Voor dit onderzoek nodigen we vanaf september ongeveer 1,1 miljoen Nederlanders uit om een vragenlijst in te vullen. Zij kunnen dat online of op papier doen. In de vragenlijst staan vragen over hun gezondheid, wat ze doen en hoe ze zich voelen.

 

De GGD Gezondheidsmeter wordt eens in de vier jaar uitgevoerd door alle GGD’en in Nederland. Met de uitkomsten van het onderzoek kunnen gemeenten en de GGD bepalen wat nodig is om de gezondheid en leefgewoonten van inwoners te verbeteren.

 

Meer informatie?
Meer informatie over het onderzoek, veelgestelde vragen en privacy vind je op deze pagina.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.