1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

GGD heeft nieuwe website

GGD Gelderland-Midden heeft een nieuwe website. Een website die voldoet aan de laatste ontwikkelingen en nieuwste technieken. En de website is moeiteloos te lezen en te bekijken op de smartphone of tablet: www.ggdgm.nl

 

Het uiterlijk - het design - is strak en overzichtelijk en voor iedereen toegankelijk en duidelijk geschreven. Daarnaast is de website zo ingedeeld dat je snel vindt wat je zoekt. Alle informatie over de indeling aangepast waardoor clusters over de publieke gezondheid op de homepage staan. Zoals Vaccinaties, Kind en opvoeding, Seksualiteit en Soa. Maar ook Gezond op reis en Gezond leven horen erbij en natuurlijk - in deze periode- een kop Corona.

Aan alles is gedacht. Zo vinden we jouw privacy heel belangrijk. Via de homepage kun je lezen hoe wij er mee omgaan. Uiteraard is er ook een aparte site ingericht voor professionals die onze website bezoeken en contact willen met deskundigen van de GGD.

 

mock_up_1_met_logo_3600

 

Andere onderdelen van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden krijgen de komende maanden nieuwe websites. Met eenzelfde uitstraling én overzichtelijke pagina’s. Dan gaat het over Ambulancezorg, Veilig Thuis, VGGM (en GHOR).

 

Kortom het is misschien even wennen, maar het gemak ontdek je snel. Het is zeker een bezoekje waard.

 

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.