1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

GGD Gelderland-Midden voert onderzoek uit naar het gedrag van mensen bij de bestrijding van het coronavirus.

We zijn allemaal al een tijd in de ban van het nieuwe coronavirus. De maatregelen worden inmiddels gelukkig wat versoepeld. De overheid roept ons via een reeks van maatregelen op om ons aan de maatregelen te houden om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Doen we dit ook? En hoe ervaren we dat? Daarover gaat het vragenlijstonderzoek dat GGD Gelderland-Midden, samen met andere GGD’en, uitvoert in opdracht van het RIVM en GGD GHOR Nederland.

U kunt mee doen door de vragenlijst in te vullen via onderstaande link. Het invullen duurt ongeveer 10 tot 15 minuten. U kunt de vragenlijst invullen tot en met maandag 1 juni 2020. 

 

→Wilt u deelnemen? Dat kan hier!←

 
Meer informatie over het onderzoek vindt u hieronder.

Waar gaat het over?

Het doel van het panelonderzoek is om beter inzicht te krijgen in hoe mensen omgaan met de adviezen en maatregelen om de coronacrisis te bestrijden. Wat mensen vinden van deze maatregelen? En hoe het met mensen gaat in deze tijden. Uw antwoorden zijn belangrijk voor het goed informeren van de Rijksoverheid en de regionale overheden in Nederland.

 

Wie voeren het onderzoek uit?

Het RIVM en de GGD voeren samen onderzoek uit samen naar de coronacrisis. De overheid heeft verschillende maatregelen getroffen, die invloed hebben op het dagelijks leven. Het RIVM en de GGD willen graag weten hoe mensen met de maatregelen en adviezen omgaan. Hiervoor is ruim een maand geleden een onderzoek gestart waar al 90.000 mensen aan mee hebben gedaan. We gaan nu opnieuw de vragenlijst uitzetten in heel Nederland om te kijken of er zaken veranderd zijn in vergelijking met vijf weken geleden.

Wat doen we met de resultaten?
We onderzochten al eerder hoe mensen omgaan met de adviezen en de maatregelen om de coronacrisis te bestrijden, deze resultaten kunt u hier bekijken

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.