1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Meer ruimte voor kinderen en jongeren

Op 29 april heeft de voorzitter van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden, Ahmed Marcouch, een nieuwe noodverordening bekend gemaakt. Deze noodverordening is gebaseerd op de versoepelde maatregelen die op 21 april zijn aangekondigd door de Rijksoverheid. De noodverordening geeft iets meer bewegingsvrijheid aan kinderen en jongeren. Ook mogen ouderen boven de 70 weer (beperkt) bezoek ontvangen.

 

De noodverordening geeft de aangewezen ambtenaren, zoals toezichthouders en opsporingsambtenaren, de mogelijkheid om de genomen maatregelen in de verordening te handhaven. De verordening is van toepassing op het grondgebied van de Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden. Dit zijn de gemeenten Arnhem, Barneveld, Doesburg, Duiven, Ede, Lingewaard, Nijkerk, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Scherpenzeel, Wageningen, Westervoort en Zevenaar. Hier vindt u de aanwijzingsbesluiten voor locaties gebaseerd op de noodverordening.

 

Voor meer informatie www.rijksoverheid.nl en www.rivm.nl

 

De noodverordeningen

 

20201118 Noodverordening coronacrisis veiligheidsregio VGGM 18 november 2020

 

Hieronder vindt u het persbericht over de noodverordening van 29 april


Persbericht noodverordening VGGM 29 april 2020

 

Aanwijzingsbesluiten

 

Hieronder de aanwijzingsbesluiten

 


2020/03/27 - Aanwijzingsbesluit voor ambtenaren
2020/03/15 - Aanwijzingsbesluit voor ambtenaren


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.