1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwe corona-teststraat in Velp

Vanaf dinsdag 18  augustus kunnen inwoners van Arnhem en omgeving terecht bij een nieuw corona-teststraat aan de President Kennedylaan 108 in Velp. Deze goed bereikbare locatie ligt bij het ziekenhuis Velp. Voorlopig blijft ook de teststraat in het supportershome van Vitesse bij het Gelredome open. 

 

De gemeente Rheden en GGD Gelderland-Midden vinden het belangrijk dat inwoners in hun directe omgeving getest kunnen worden op het coronavirus(Covid-19). Ook recreanten die in onze regio op campings en in hotels verblijven, kunnen zich bij gezondheidsklachten hier laten testen. Andere teststraten voor Gelderland Midden zijn in Ede en Barneveld


GGD zoekt diverse medewerkers voor testlocatie

Voor het afnemen van testen zijn veel medewerkers nodig. GGD Gelderland-Midden zoekt naar personen die de testen willen afnemen. Ook administratieve krachten zijn nodig. Over het algemeen worden de functies parttime ingevuld en kunnen ook in het weekend plaatsvinden. De GGD gaat heel flexibel om met de roosterwensen van de medewerkers. Ben jij of ken jij iemand die dit belangrijke werk zou willen gaan doen? Specifiek voor deze testlocatie? Neem dan zo snel mogelijk contact op met solliciteren@vggm.nl

 

Korte cursus testen uitvoeren
De GGD biedt de testmedewerkers een korte cursus aan van maximaal een halve dag. Daarna worden ze getraind en kunnen onder begeleiding de eerste testen uitvoeren. Bij het goed afronden van deze cursus krijgt de persoon een verklaring van een arts dat zij geschikt is bevonden voor deze werkzaamheden. Voor een uitgebreidere beschrijving van de functie en informatie over deze functies en hoe men kan solliciteren verwijzen wij naar de site met de coronawerkzaamheden.

 

De gemeente Rheden en GGD Gelderland-Midden zijn ervan overtuigd, dat zij door deze gezamenlijke aanpak een bijdrage kunnen leveren aan de bestrijding van het coronavirus.


Samen krijgen we het coronavirus onder controle!

 

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.