1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwe vaccinatielocatie in Barneveld

Op maandag 8 maart opent GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De komende tijd komen er stap voor stap meer vaccinatielocaties bij.

 

Henk Bril, directeur GGD Gelderland-Midden, is blij met de nieuwe locatie in Barneveld: “De Midden Nederland Hallen zijn voor langere tijd beschikbaar, goed bereikbaar en bieden alle faciliteiten en de ruimte om grote groepen inwoners op een veilige en goede manier te vaccineren”. Op de nieuwe locatie wordt gestart met 4 priklijnen voor Pfizer of AstraZeneca.

 

Centraal in Barneveld

Wethouder Hans van Daalen van de gemeente Barneveld vertelt: “Het is goed nieuws dat het vaccineren in Nederland steeds sneller gaat. En mooi dat deze locatie, centraal in Barneveld, dichtbij is voor de inwoners van onze gemeente. We hebben goede ervaringen met de Midden Nederland Hallen opgedaan tijdens de griepvaccinaties. Ik hoop dat veel mensen gehoor geven aan de uitnodiging. Want hoe meer mensen zich laten inenten, hoe eerder we uit deze crisis komen.”

 

Steeds meer locaties

In het kader van de landelijke vaccinatiestrategie ontvangt GGD Gelderland-Midden de komende tijd steeds meer vaccins. Hierdoor wordt het mogelijk om stap voor stap, vanuit steeds meer locaties in de regio te vaccineren. Daarbij is het uitgangspunt dat locaties zo grootschalig zijn als nodig is en zo fijnmazig als kan. Daardoor komt er een steeds grotere variëteit van grote en kleine locaties. Tot mei worden daarom stap voor stap extra vaccinatielocaties geopend, verspreid over Gelderland-Midden. Na ontvangst van een uitnodiging kunnen mensen bellen met een landelijk callcenter, om een afspraak te maken bij een locatie bij hen in de buurt.

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.