1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwe vaccinatielocatie in Zevenaar

Op dinsdag 6 april opent de GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in sporthal Lentemorgen in Zevenaar. Deze sporthal aan de Lentemorgen 3 biedt door de omvang en faciliteiten de mogelijkheid om bij grotere leveringen vaccins grote groepen mensen te vaccineren.

 

Henk Bril, directeur Publieke Gezondheid van de GGD Gelderland-Midden, is blij met de nieuwe locatie in Zevenaar. “De komende tijd komen er meer en meer vaccins beschikbaar, als GGD schalen we daarom stapsgewijs op. Lentemorgen is de vierde vaccinatielocatie in onze regio, waarbij rekening is gehouden met spreiding over de regio. We hebben hier de mogelijkheid om tot wel 3200 mensen per dag te vaccineren, afhankelijk van de levering van vaccins.”

Burgemeester Van Riswijk van Zevenaar: “Ik hoop dat de nabijheid van deze vaccinatielocatie ervoor zorgt dat mensen zo snel mogelijk gebruik maken van hun uitnodiging.”

Door de landelijke vaccinatiestrategie ontvangt de GGD Gelderland-Midden de komende tijd meer vaccins. Hierdoor wordt het mogelijk om vanuit steeds meer locaties in de regio te vaccineren. Tot mei worden daarom in totaal zes vaccinatielocaties geopend, verspreid over Gelderland-Midden.
Na ontvangst van een uitnodiging kunnen mensen bellen met een landelijk callcenter (telefoonnummer staat in de brief) voor het maken van een afspraak bij een locatie bij hen in de buurt.Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.