1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Opvoedcursus voor ouders van pubers

 

GGD Gelderland-Midden start weer met een cursus voor ouders van pubers van 12 tot en met 16 jaar. De cursus bestaat uit vijf bijeenkomsten en wordt gegeven door 2 jeugdverpleegkundigen.

 

Waarom een cursus voor ouders van pubers?

In de puberteit verandert veel, zowel voor pubers als voor hun ouders. Kinderen ontwikkelen een eigen mening en nemen niet meer alles van ouders aan. Ze worden zelfstandiger en gaan steeds meer hun eigen weg. Hoe begeleidt u dat proces als ouder op een positieve manier?

 

In de cursus ‘Beter omgaan met pubers’ komen de leuke en lastige kanten van het omgaan met pubers aan bod. De cursus is bedoeld als steuntje in de rug voor vaders en moeders van pubers. Als ouder kunt u steun en herkenning vinden bij elkaar en leren van elkaars ervaringen.

 

Waar en wanneer zijn de bijeenkomsten?

De cursus bestaat uit vijf maandagavonden, namelijk 6, 13, 20 en 27 maart en 3 april. De bijeenkomsten vinden plaats van 19.30 - 21.30 uur aan de Schelmseweg 93a, in ons scholingsgebouw aan de achterkant van het Openlucht Museum.

 

Inschrijven kan tot 1 week voor aanvang van de cursus.

Het aantal plekken is echter beperkt (10-12) Belangstellenden kunnen zich aanmelden per e-mail (secretariaatvgz@vggm.nl) Vergeet u niet uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden. Deelname aan de cursus is kosteloos.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.