1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Zie webinar Covid-19 voor raadsleden

Maandag 14 december organiseerde VGGM in samenwerking met de Gelderland Academie een webinar over de consequenties van de invoering van de Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19.

 

De Tijdelijke Wet Maatregelen Covid-19 is de opvolger van de noodverordeningen, zoals die in de eerste helft van de coronacrisis zijn vastgesteld. De voorzitters van de 25 veiligheidsregio’s in Nederland hebben deze noodverordeningen vastgesteld op basis van een aanwijzing van de Minister.

Onze voorzitter Ahmed Marcouch kijkt terug op de belangrijkste gebeurtenissen en besluiten die door hem in afstemming met de overige burgemeesters in het afgelopen half jaar zijn genomen.

Het webinar was voor de raadsleden, burgemeesters en collegeleden van onze 15 gemeenten. Naast Ahmed Marcouch namen ook de directeur Brandweer, Anton Slofstra, directeur Publieke Gezondheidszorg, Henk Bril en coördinerend gemeentesecretaris Peter Breukers, deel aan het webinar. Gespreksleider was Angela Vos.

Het webinar is terug te kijken via https://vimeo.com/491233412.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.