1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Testpaviljoen Arnhem-Nijmegen weer open

Vanaf maandag 8 maart is het testpaviljoen Arnhem-Nijmegen weer open. In het testpaviljoen wordt de reguliere PCR-test afgenomen.

8 maart 2021

Lees verder


Jaaroverzicht VGGM 2020

2020 stond voor iedereen in het teken van COVID-19, zowel in de werksituatie als privé. Zo ook bij de VGGM. Lees in ons jaaroverzicht o.a. welke rol VGGM tijdens de coronapandemie in 2020 heeft gespeeld.

24 februari 2021vggm

Lees verder


Nieuwe vaccinatielocatie in Barneveld

Op maandag 8 maart opent GGD Gelderland-Midden een nieuwe vaccinatielocatie in de Midden Nederland Hallen in Barneveld. De komende tijd komen er stap voor stap meer vaccinatielocaties bij.

23 februari 2021

Lees verder


Zo is onze GGD er voor het onderwijs

Het coronavirus gaat ook in het onderwijs rond. Het zorgt voor de nodige vragen, uitdagingen en onzekerheden. Bij schoolbesturen en leraren, maar ook bij leerlingen en ouders. Onder meer met het speciaal opgerichte scholenteam staat GGD Gelderland-Midden voor je klaar.

12 februari 2021ggd

Lees verder


Waar liggen jouw roots: Chris Zanen

Corona is al bijna een jaar onder ons. Een jaar waarin GGD Gelderland-Midden veel nieuwe collega’s heeft verwelkomd. Veel collega’s waren tot voor kort in een totaal andere discipline actief. Dit keer maken we kennis met Chris Zanen: swabber en multimediatalent op onze testlocatie in Wageningen.

12 februari 2021ggd

Lees verder


Hoe ga jij om met de coronamaatregelen?

GGD Gelderland-Midden doet onderzoek naar hoe mensen in Nederland omgaan met de coronamaatregelen. Vul de vragenlijst in!

11 februari 2021vggm

Lees verder


Vrijwilligers op Papendal bedankt

Op Papendal werken vrijwilligers van het Rode Kruis en EHBO elke dag keihard om het bezoek van mensen aan deze vaccinatielocatie zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Daarom werden ze op vrijdag 5 februari in het zonnetje gezet.

5 februari 2021ggd

Lees verder


'We prikken 700 mensen per dag'

Benieuwd naar hoe GGD Gelderland-Midden vaccineert op Papendal? Vaccinatiemedewerker Henrike ter Horst laat je bij RTL Nieuws zien hoe het er aan toe gaat op deze priklocatie in onze regio.

5 februari 2021ggd

Lees verder


Waar liggen jouw roots: Marleen Nijdam

Marleen runde samen met haar man het reisbureau Marlucia Travel voor authentieke Marokkaanse reizen. Dit staat nu helemaal stil. Gelukkig heeft ze haar draai gevonden als bron- en contactonderzoeker: “Iedereen heeft een andere achtergrond. Het is leuk om dat zo samen te zien komen.”

4 februari 2021ggd

Lees verder


GGD vaccineert géén ouderen thuis

We ontvangen berichten dat ouderen worden gebeld door mensen die zich voordoen als werknemers van de GGD. Deze mensen willen een afspraak maken voor een coronavaccinatie bij de mensen aan huis. Dit klopt niet! De GGD neemt geen contact op met ouderen over het vaccineren, vraagt nooit om geld en komt ook niet bij mensen thuis om te vaccineren.

2 februari 2021ggd

Lees verder


«« vorige | volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.