1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Listeria in vleeswaren gevonden

Van 20 patiënten met Listeria is het zo goed als zeker dat zij in de afgelopen 2 jaar besmet zijn geraakt via vleeswaren.

4 oktober 2019ggd

Lees verder


Doe jij ook mee met Stoptober?

Ga jij de uitdaging aan om 28 dagen niet te roken? Stop net als Georgina Verbaan, Rick Brandsteder en Ernst Daniël Smid vanaf vandaag 1 oktober met roken. Kijk voor support op: https://stoptober.nl/

1 oktober 2019vggm

Lees verder


Gezondheid en leefstijl van jongeren in beeld!

In oktober en november 2019 houdt GGD Gelderland-Midden een onderzoek onder leerlingen van klas 2 en 4 van een aantal scholen voor het Voortgezet Onderwijs in de regio Gelderland-Midden, de Gezondheidsmonitor Jeugd 2019. Leerlingen krijgen vragen over gezondheid, welzijn, leefstijl, vrije tijd en school.

9 september 2019ggd

Lees verder


Nationaal Hitteplan niet langer actief

De grootste warmte is voorbij. Daarom is het Nationaal Hitteplan dat het RIVM de afgelopen dagen afriep, niet langer van kracht.

23 augustus 2019vggm

Lees verder


Krachten bundelen met defensie

Samenwerken in opleidingen, trainingen en stage: daarvoor tekende de directies van Ambulancezorg Gelderland-Midden en Ambulancezorg Gelderland-Zuid onlangs een intentieverklaring met defensie.

20 augustus 2019ambulance

Lees verder


Landelijk patiëntervaringsonderzoek

Patiënten die in september ambulancezorg ontvangen, kunnen in oktober en november worden gevraagd om deel te nemen aan een onderzoek om de ambulancezorg te verbeteren.

15 augustus 2019ambulance

Lees verder


Thermometer seksuele gezondheid

Hoe is het gesteld met de seksuele gezondheid in Gelderland en Overijssel? Bekijk de Thermometer Seksuele Gezondheid 2018.

5 juli 2019vggm

Lees verder


Programma 'Nu Niet Zwanger'

De gemeente Arnhem is in samenwerking met GGD Gelderland-Midden per half februari 2019 gestart met het (landelijke) programma Nu Niet Zwanger.

5 juli 2019ggd

Lees verder


Zomercampagne Sense Oost-Nederland

Van eind mei tot begin juli loopt op SnapChat en Instagram een campagne van Sense Oost-Nederland, onder de noemer ‘Waar ligt jouw grens deze zomer?’

7 juni 2019

Lees verder


Ambulancelocatie Elst feestelijk geopend

Op dinsdag 19 maart 2019 werd de nieuwe ambulancelocatie door de Burgermeester van Asseldonk (gemeente Overbetuwe) en wethouder Slob (gemeente Lingewaard) geopend. De ambulancepost is van Oosterhout naar Elst verhuist met als doel de aanrijtijden naar het zuidelijk deel van de regio te verbeteren.

20 maart 2019ambulance

Lees verder


«« vorige | volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.