1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Nieuw in de GroeiGids App: Ouderchat

Heb jij vragen over opvoeden of opgroeien en is jouw kind 0 tot 6 jaar oud? Vanaf 4 januari stel je jouw vraag gemakkelijk en anoniem via de chat in de GroeiGids App! Jeugdverpleegkundigen van GGD Gelderland-Midden zitten klaar om jouw vraag te beantwoorden.

4 januari 2021ggd

Lees verder


Jaarwisseling in Gelderland-Midden

Wij wensen jullie allemaal een gezond en veilig 2021. In de nacht naar dit nieuwe jaar stonden brandweer en ambulance voor jullie klaar. Hoewel veel gehoor werd gegeven aan het vuurwerkverbod, rukte de brandweer 90 keer uit.

1 januari 2021

Lees verder


Klaar voor grootste campagne ooit

Projectleider Ruud Koers en verpleegkundige Jinke de Boer vertellen dat we in Gelderland-Midden 'kneiterhard werken' om op tijd klaar te zijn voor de start van de grootste vaccinatiecampagne ooit. Bekijk snel hun interview.

28 december 2020ggd

Lees verder


Video: een veilig en gezond 2021!

Het afgelopen jaar was bizar: corona legde ons leven stil. Ook de feestdagen zijn helaas anders dan anders. Via dit filmpje wensen we jou een fijne Kerst én een gezond en veilig 2021! Bekijk 'm direct en let ook op de 10 tips die erbij staan.

24 december 2020vggm

Lees verder


Vaccinatie op 3 locaties in provincie

Maandag 18 januari beginnen de GGD’en in Gelderland met het vaccineren tegen het coronavirus vanuit 3 locaties: sporthal Mheenpark in Apeldoorn, sportcentrum Papendal in Arnhem en voor Gelderland-Zuid aan de Havenweg in Wijchen.

22 december 2020vggm

Lees verder


Testpaviljoen Arnhem-Nijmegen open

Op maandag 21 december is het paviljoen Arnhem-Nijmegen opengegaan. Deze GGD-coronatestlocatie is goed bereikbaar voor mensen uit de regio’s Gelderland-Midden en -Zuid.

21 december 2020vggm

Lees verder


Werkbezoek zorginstelling Pleyade

Vrijdag 18 december bezochten voorzitter Ahmed Marcouch en directeur Henk Bril de zorgverleners bij zorginstelling Pleyade. Ze bedankten hen en daarmee iedereen in andere verpleeghuizen voor hun inzet en zorg.

19 december 2020vggm

Lees verder


Video: 6 tips voor veilige feestdagen

De feestdagen komen er weer aan. Ook dan moeten we ons aan de richtlijnen houden om elkaar niet het virus cadeau te doen. De GGD'en dragen aan deze boodschap bij met een animatie en 6 waardevolle tips. Bekijk ze.

18 december 2020ggd

Lees verder


Start paviljoen Arnhem-Nijmegen

Op maandag 21 december start het sneltesten in het paviljoen Arnhem-Nijmegen. Het paviljoen beschikt over 16 inpandige teststraten. De sneltesten worden in het paviljoen uitgelezen. De uitslag is er binnen 1 tot 2 uur.

18 december 2020ggd

Lees verder


Landelijke regelgeving lockdown

"Vreselijk, maar minimaal contact is nu het enige wat erop zit bij de landelijke lockdown t/m 19 januari. De toegang tot de zorg komt in gevaar, ook voor andere levensgevaarlijke ziektes en ook in onze regio Gelderland-Midden."

17 december 2020vggm

Lees verder


«« vorige | volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.