1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Groepsvaccinaties worden per direct stopgezet

De 9-jarigen (BMR/DTP) en de 13-jarigen (HPV) worden in het najaar opnieuw opgeroepen. De 14+-jarigen (MenACWY) proberen we nog voor de zomer opnieuw op te roepen.

13 maart 2020ggd

Lees verder


Netwerk C2000 succesvol vernieuwd

Vannacht is de migratie van het oude naar het nieuwe communicatienetwerk C2000 succesvol verlopen. Het netwerk is vernieuwd om een goede mobiele communicatie tussen noodhulpdiensten goed te kunnen blijven faciliteren en hun veiligheid te garanderen.

28 januari 2020vggm

Lees verder


Ambulancehulpverleners in het nieuw

De gele uniformen worden aan de spreekwoordelijke wilgen gehangen in onze regio. Vanaf dinsdag 28 januari gaat Ambulancezorg Gelderland-Midden, als eerste ambulancedienst in Gelderland over op het nieuwe ambulancetenue.

28 januari 2020ambulance

Lees verder


Data vaccinatiesessies

Binnen het Rijksvaccinatieprogramma worden er in de leeftijd van 4-18 jaar, vier verschillende vaccinaties gegeven. Deze vaccinaties beschermen je tegen ernstige infectieziekten.

24 januari 2020ggd

Lees verder


Meer samenwerking tussen Ambulancezorg Gelderland-Midden en Rijnstate

Op de Spoedeisende hulp (SEH) van Rijnstate worden dagelijks veel patiënten aangeboden door ambulanceteams van Ambulancezorg Gelderland-Midden. Daar nemen SEH-verpleegkundigen en medisch specialisten de zorg van de patiënt over en houdt de ambulancezorg op. Met name in de acute en spoedzorg hebben de zorgprofessionals van de spoedeisende hulp en Ambulancezorg Gelderland-Midden veel raakvlakken en valt er veel te leren en ontwikkelen. Om deze reden hebben Ambulancezorg Gelderland-Midden en Rijnstate op 7 januari een samenwerkingsovereenkomst getekend.

10 januari 2020ambulance

Lees verder


Deel je ervaringen met NL-Alert na de brand in Arnhem

Vorige week heeft een grote brand gewoed in een houtbedrijf op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. De hulpdiensten hebben daarbij een NL-Alert verzonden.

18 december 2019vggm

Lees verder


Gewijzigde openingstijden

In verband met de winterborrel is de GGD op dinsdag 17 december om 16:00 uur gesloten. Op onderstaande data sluit de GGD om 15:00 uur: 24 december 2019 27 december 2019 31 december 2019

16 december 2019vggm

Lees verder


Kinkhoestvaccinatie voor zwangere vrouwen

Vanaf 16 december kunnen aanstaande moeders vanaf dat ze 22 weken zwanger zijn een gratis vaccinatie krijgen tegen kinkhoest. Hierdoor zijn baby's meteen vanaf de geboorte beschermd tegen kinkhoest.

3 december 2019ggd

Lees verder


Week tegen Kindermishandeling

De week van 18 t/m 24 november 2019 staat in het teken van de Week tegen Kindermishandeling. Kindermishandeling is een complex en hardnekkig probleem.

20 november 2019vggm

Lees verder


Meldkamer Arnhem-Nijmegen vanaf vandaag operationeel

De meldkamers van de politie, brandweer en ambulance uit Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid werken vanaf vandaag samen in Arnhem. Dit is een ‘tussenstap’ in samenvoeging van meldkamer Twente, IJsselland en Noord- en Oost-Gelderland, Gelderland-Zuid en Gelderland-Midden.

19 november 2019vggm

Lees verder


«« vorige | volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.