1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Nieuwsarchief

Openingstijden teststraat zorgpersoneel

GGD Gelderland-Midden heeft een teststraat in het supportershome van Vitesse bij het Gelredome in Arnhem. Zorgprofessionals kunnen via hun bedrijfsarts aangemeld worden voor de test.

23 april 2020

Lees verder


Maatregelen corona verlengd

De coronamaatregelen die het kabinet eerder bekend maakte, worden verlengd tot en met 19 mei. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Tot 1 september zijn alle evenementen met een vergunnings- en meldplicht verboden.

23 april 2020vggm

Lees verder


Opvang dak- en thuislozen

Verslaafde dak- en thuislozen met coronaverschijnselen uit de regio’s Gelderland-Midden en Gelderland-Zuid kunnen voortaan terecht bij het Psychiatrische Afdeling Coronateam (PACt) in Nijmegen. De bij PACt betrokken partijen* en Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden zijn dit overeengekomen.

14 april 2020ggd

Lees verder


Locaties: geen of beperkte toegang

Ahmed Marcouch heeft besloten een aantal locaties in de regio aan te wijzen die een beperkte toegang hebben of niet toegankelijk zijn.

10 april 2020vggm

Lees verder


Hoe blijf je gezond?

Het coronavirus heeft grote gevolgen voor iedereen. Met elkaar staan we voor een grote uitdaging. Op deze pagina delen we informatie die hierbij kan helpen.

8 april 2020vggm

Lees verder


Teststraat voor zorgpersoneel

De Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden richt een teststraat in, in het supportershome van Vitesse bij het Gelredome in Arnhem. Hier kunnen zorgprofessionals worden getest op corona. In elke veiligheidsregio worden zulke teststraten ingericht, in het kader van het gewijzigde testbeleid voor zorgpersoneel.

3 april 2020vggm

Lees verder


Coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

De coronamaatregelen die het kabinet eerder bekend maakte, worden verlengd tot en met 28 april. Scholen blijven dicht tot de meivakantie en ook de horeca blijft gesloten. Blijf zoveel mogelijk thuis en houd 1,5 meter afstand.

31 maart 2020vggm

Lees verder


Vragen over corona?

Kijk voor meest gestelde vragen en antwoorden op <a href="https://rivm.nl/coronavirus" style="color:white"><i>rivm.nl/coronavirus</i></a>, <a href="https://rijksoverheid.nl/coronavirus" style="color:white"><i>rijksoverheid.nl/coronavirus</i></a> en <a href="http://GGDsamengezond.nl/" style="color:white"><i>GGDsamengezond.nl</i></a>

31 maart 2020vggm

Lees verder


Extra opvanglocatie coronapatiënten in Gelderland-Midden voorbereid

Locatie Mooi-Land (Doorwerth, gemeente Renkum) van zorgorganisatie Vilente is ingericht en voorbereid als Corona Care Centrum. Deze capaciteitsuitbreiding maakt verblijf en zorg mogelijk voor patiënten uit de ziekenhuizen in onze Veiligheidsregio Gelderland-Midden.

29 maart 2020

Lees verder


Wereld Tuberculose Dag in het teken van coronavirus

KNCV Tuberculosefonds steekt vandaag - op Wereld Tuberculose Dag - een hart onder de riem van al haar collega’s werkzaam in de zorg en infectieziektebestrijding. De voor vandaag geplande activiteiten zijn vanwege het coronavirus afgelast.

24 maart 2020ggd

Lees verder


«« vorige | volgende »»

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.