1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Meepraten met de GGD

Eind 2013 heeft de GGD Gelderland-Midden de Kindermonitor uitgevoerd. De resultaten van dit onderzoek geven inzicht in de gezondheid en veiligheid van kinderen tussen 0 en 12 jaar en worden gebruikt om gemeenten te adviseren over gezondheids- en jeugdbeleid. De GGD wil graag in gesprek met ouders/verzorgers van kinderen tussen 0 en 12 jaar over de resultaten en aanbevelingen voor de gemeenten.

 

Wat is de Kindermonitor?

De Kindermonitor is een onderzoek naar de gezondheid en veiligheid van kinderen tussen 0 en 12 jaar in de regio Gelderland-Midden. Het onderzoek wordt eens in de vier jaar uitgevoerd. Ouders/verzorgers worden door middel van een steekproef geselecteerd. Zij ontvangen een vragenlijst. De resultaten van het onderzoek geven een beeld van de algemene gezondheid, leefstijl, mentale gezondheid, leefomgeving en eventuele opvoed- en opgroeivragen van ouders. Daarmee is het een waardevolle informatiebron voor zowel ouders als gemeenten.

 

Praat u mee met de GGD?

De GGD vindt het van belang dat ouders een bijdrage kunnen leveren aan het opstellen van de aanbevelingen voor gemeenten. Hiervoor organiseert de GGD een bijeenkomst:

 

Woensdag 11 juni van 9.30 - 11.30 uur, Eusebiusbuitensingel 43 in Arnhem


Heeft u kinderen jonger dan 12 jaar en wilt u meepraten? Meld u zich dan aan! Aanmelden kan door te mailen naar: vgzstaf@vggm.nl

We gaan graag met u in gesprek.


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.