1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Stacaravans uitgebrand

NIJKERK – Zaterdagmorgen 11 januari zijn twee onbewoonde stacaravans uitgebrand op camping Nieuw Hulckesteijn in Nijkerk. Er bevonden zich geen personen in de brandende caravans. De brandweer heeft ze gecontroleerd laten uitbranden.

 

Omstreeks 05.00 uur in de ochtend werd door een patrouillerende eenheid van politie Flevoland een aanzienlijke rookkolom en een vuurgloed waargenomen boven camping Nieuw Hulckesteijn in Nijkerk. Via de Regionale Alarmcentrale werd daarop de brandweer van Nijkerk gealarmeerd. Ten tijde van de eerste alarmering was onbekend of er zich in de stacaravans nog personen bevonden. Vanwege de bluswatervoorzieningen in het buitengebied van Nijkerk en de waarnemingen van de politieagenten, werden daarop uit voorzorg twee blusvoertuigen ingezet. De brandweer is met één blusvoertuig nog enige tijd bezig geweest met nabluswerkzaamheden. In totaal zijn zo'n 18 brandweermensen bij deze brandbestrijding ingezet.

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.