1. Ga naar navigatie
  2. Bekijk inhoud van de pagina
  3. Ga naar zoeken

Werkzaamheden Eusebiusbuitensingel

De gemeente Arnhem is bezig met de herinrichting en afronding van de centrumring. Hierdoor is Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden aan de Eusebiusbuitensingel 43 niet makkelijk bereikbaar met de auto. Wij adviseren bezoekers om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen.

 

Het hoofdkantoor aan de Eusebiusbuitensingel ligt aan een knooppunt van busroutes. Vanaf het centraal station kan de bus in zeven minuten ter plaatse zijn. De meest voor de hand liggende buslijnen zijn lijn 1 naar 't Duifje, lijn 20 naar Elderveld. Dit zijn ook de bussen voor de locatie Beekstraat, uitstaphalte Schouwburg. De Beekstraat ligt hier direct achter.

 

Let op! Op 30 november vanaf 9.30 tot en met 1 december 16.00 uur is de oversteek vanaf de Berenkuil naar VGGM niet bereikbaar. Dit betekent dat u onze hoofdingang op een andere manier kunt bereiken.


Stapt u uit bij de Schouwburg? Neem dan de eerste afslag links in de berenkuil en volg dan rechts de Eusebiusbuitensingel.
Als u uitstapt aan de Rietgrachstraat kunt u gewoon via het voetpad naar onze hoofdingang lopen.

 


Je hebt javascript niet aan staan, of je browser ondersteunt geen javascript.

Deze website komt beter tot z'n recht wanneer javascript beschikbaar is. Ook Flash is niet beschikbaar zonder javascript.